Afbeelding

Hart van Lansingerland denkt mee met ondernemers: mail of bel ons gerust

Algemeen 125 keer gelezen

Lansingerland - Economisch breken er lokaal spannende tijden aan. Onze redactie en verkoopteam denken graag creatief mee. Wij staan voor u klaar met raad en daad; zeker nu! Wij willen ondernemers graag helpen.

U gaat maaltijden bezorgen, maar hoe maakt u dat breed bekend? U biedt artikelen uit uw winkel tijdelijk aan via een webshop: hoe bereikt u in één klap het hele dorp? U biedt alternatieve activiteiten aan gedurende de crisis en wilt dit graag delen met zoveel mogelijk inwoners. Hoe gaat dat in zijn werk?

26.000 huis-aan-huiskranten op dinsdag
De lokale krant Hart van Lansingerland heeft een enorm krachtig platform om te blijven communiceren met uw klanten, achterban en inwoners. Met een oplage van 26.000 huis-aan-huiskranten op dinsdag in Lansingeland, maar ook online.

Bereik in één klap het hele dorp online
Onze Facebookpagina biedt maar liefst ruim 3.400 likes, ons Twitter-account heeft dik 1000 volgers en ook op Instagram hebben wij veel volgers. Op de lokale kabelkrant bereiken wij daarnaast nog eens duizenden abonnees. Vooral oudere inwoners kijken naar dit kanaal. Op de site van Hart van Lansingerland bedienen wij dagelijks honderden lezers!

Vragen over mogelijkheden print en online
Alice Schinkel mail naar alice@hvh-telstar.nl of bel 06-12576817.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant