Afbeelding

De Suite zorgt voor luxe en weelde in de slaapkamer

Algemeen

Bij De Suite in Moordrecht vindt u nog echt Nederlands vakmanschap waar de bedden en kasten in een eigen moderne werkplaats worden gemaakt. De entree is via de sfeervolle showroom met stijlvolle slaapkamers en van daaruit loopt u zo de werkplaats in waar ijverig wordt gewerkt aan allerlei bedden, boxsprings, nachtkastjes en andere slaapkamermeubels. De toekomstige eigenaren zijn al bekend, want alle meubels worden op maat gemaakt en niks wordt uit voorraad geleverd.

De showroom is een aangename plek om met de inrichting van uw slaapkamer aan de slag te gaan. U wordt gastvrij ontvangen in de bijzondere ambiance van een inspiratievolle showroom en traditioneel ambacht. Het leuke is dat u aan tafel zit met mensen die elke dag bedden ontwerpen en met enorm veel kennis en expertise met u meedenken. Een slaapkamer wordt persoonlijk voor uw ontworpen, waarbij aan alles wordt gedacht en niets aan het toeval wordt overgelaten. Dat geldt voor de slaapkamer indeling, de kastruimte, het kleur- en materiaal gebruik en niet in de laatste plaats het bed. Want ook dat bed wordt volledig voor u op maat gemaakt, waarbij de beddenmakers van De Suite kijken naar waar u lijf om vraagt.

Familiebedrijf De Suite
Wim Hofman ontwerpt al bijna 40 jaar lang bedden en matrassen op maat. Wim: “Dat begon met matrassen op maat voor mensen met rugklachten. Zo leerde ik veel over het lichaam en wat je kunt doen met het juiste matras om het lijf het comfort te geven waar het om vraagt.” Jaren later startte hij samen met zijn neef - die ook Wim Hofman heet en meubelmaker van beroep is - de ‘fabrieksshowroom’ in Moordrecht. Nog steeds worden de bedden in Moordrecht gemaakt en inmiddels dus ook complete slaapkamers, maar de term ‘fabriek’ past niet helemaal meer vindt Wim. “Ik vind onze showroom eerder een groot uitgevallen atelier met rust, sfeer en intimiteit. Dat is juist ook belangrijk als je met een nieuwe slaapkamer bezig bent.”

Steeds vaker weten mensen De Suite te vinden voor hun nieuwe slaapkamer. Wim: “We ontvangen mensen die aankomen met allerlei voorbeelden uit tijdschriften en van Pinterest. Zij stappen vol met ideeën bij ons binnen en hebben vooral – vaak onbewust – behoefte aan helderheid en een kritische blik op de bruikbaarheid van al die ideeën. Zij weten goed wat ze mooi vinden en wat niet. Bijvoorbeeld of ze een houten bed of een boxspring willen, wat voor type slaapkamervloer, de uitvoering van de kasten en de slaapkamerkleuren.”

“Aan de andere kant ontvangen we mensen die het juist lastig vinden om een begin te maken met de slaapkamer inrichting. Dan loopt zo’n eerste gesprek heel anders. Aan de hand van allerlei voorbeelden proberen we dan hun wensen inzichtelijk te maken, te kijken wat ze mooi vinden en dragen we creatieve ideeën aan voor de nieuwe slaapkamer.” Al die ideeën combineert De Suite dan tot een slaapkamer ontwerp waarbij ze gebruik maken van hun tekenprogramma. Wim vertelt trots: “In de loop der jaren hebben mijn neef en middelste zoon zich het vak van CAD-tekenaar echt meester gemaakt. Het is onvoorstelbaar hij goed die tekeningen zijn geworden. Voor ons is dat in het advies een enorme meerwaarde, omdat je veel beter kunt laten zien hoe de toekomstige slaapkamer gaat worden.”

Veel meer dan zomaar een bed
De Suite is een waar lustoord voor de inrichting van uw nieuwe slaapkamer. Niet alleen zorgen ze voor een slaapkamer ontwerp waar menig architect van op zou kijken, ook voor de uitvoering kunt u bij De Suite van A tot Z slagen. Alleen al op beddengebied zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat begint met een goed bed of goede boxspring zonder poespas maar met uitmuntend slaapcomfort.

Men zou het beroep van ‘slaaparchitect’ aan de annalen mogen toevoegen, want Wim – en inmiddels ook zijn drie zoons – kijken zo precies en met zoveel ervaring naar het lichaam en persoonlijke omstandigheden van hun klanten, dat kun je gerust een professie noemen. Wim vertelt enthousiast: “Niet het beroep wat ik als kleine jongen al wilde worden om eerlijk te zijn. Maar er valt buitengewoon veel over te zeggen en met het maken van een heerlijk bed maak je een wezenlijk verschil in iemands leven. Goed slapen bepaalt de kwaliteit van je dag.”

Ook al wordt het belang van goed slapen nooit uit het oog verloren, het vakgebied van De Suite reikt nog veel verder. Want zoals ze zelf zeggen: “Genieten doe je bij ons niet alleen met je ogen dicht, maar ook met je ogen open.” Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig ontwerp met niet al te opvallende boxspringcombinatie of een meer ingetogen bedombouw. Of u gaat verder en dan zijn de mogelijkheden in het bed design eigenlijk tot zover uw fantasie reikt.

Wim: “Mensen die bepaalde ideeën hebben vinden het vaak een eye-opener om te zien wat er allemaal kan als je zelf meubels – en in ons geval bedden - maakt. De mogelijkheden en afwerkingen van onze handgemaakte bedden zijn zo groot, dat iedereen het bed kan vinden wat hij of zij zoekt. Dat geldt voor alle boxsprings en houten bedden, maar bijvoorbeeld ook voor stijlvolle hoog laag bedden en bedden met kastombouw.”

Moderne slaapkamers en nieuwe technieken
De Suite maakt van de slaapkamer meer dan alleen een plek om lekker te slapen. Naast een rustige slaapomgeving zorgen ze dat alles klopt en dat de slaapkamer ‘past als een jas’ ongeachte de situatie van de klant. Dat gebeurt zelfs wanneer de klant behoefte heeft aan een bed dat geschikt is voor de zorg, want ook met hun hoog laag bedden kunnen ze prima een moderne slaapkamer maken. Daarnaast ontwerpen ze bedden met de unieke FPS-technologie waarbij u naast lekker slapen kunt zorgen voor extra ontspanning. Wim legt uit: “Deze techniek kun je vergelijken met een massage, maar in plaats van druk van buitenaf zorgen de laag-frequente geluidsgolven voor subtiele druk van binnenuit. Dat werkt bijzonder ontspannend en verlaagt de basisspanning van het lichaam.”

In een hedendaagse slaapkamer vindt u geen vrijstaande kasten meer, maar wordt alles netjes ingebouwd. Dat is praktisch en ruimtebesparend. Met een inbouwkast, ladekasten en room dividers kun je bovendien de ruimte veel beter verdelen. Zo zorgt De Suite voor een slaapkamer indeling waar het prettig vertoeven is en alles zijn eigen plek heeft.

De Suite, Bedden & Complete slaapkamers
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
t. 0182-375022

info@desuite.nl
www.desuite.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 12 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 13 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 14 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer Zakelijk 17 apr, 15:24

Uit de krant