CrossFit 2712 biedt iedereen de mogelijkheid om fit te worden.
CrossFit 2712 biedt iedereen de mogelijkheid om fit te worden. Foto: PR

CrossFit is een effectieve manier om fit te worden

Algemeen 96 keer gelezen

Wil je afvallen, fit worden of andere sportieve doelstellingen behalen? Probeer dan een keer CrossFit!

CrossFit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid fit en gezond te worden. Wat anders is dan bij een reguliere sportschool, is dat je samen met anderen traint waardoor je gemotiveerd je eigen doelstellingen behaalt. Door de hoeveelheid CrossFit movements zijn de workouts divers en veelzijdig. Hierdoor blijft het sporten leuk en kan je jezelf blijven uitdagen!

CrossFit 2712 op de Weg en Land 15 te Bergschenhoek biedt iedereen de mogelijkheid om fit te worden. Ook als je je nu nog niet fit voelt! Wat je niveau van fitheid ook is, iedereen traint op zijn of haar eigen niveau en de één is niet beter dan de ander. De workouts kunnen per individu worden aangepast waardoor je het maximale uit een training kan halen.

Aandacht
Bij CrossFit 2712 staat persoonlijke aandacht centraal. De groepen zijn klein, de coaches zijn gekwalificeerde CrossFit trainers en er wordt focus op techniek gelegd. Er is een uitgebreid lesaanbod voor kinderen, tieners en volwassenen en er zijn aanvullende services zoals zwangerschapstraining, personal training, fysiotherapie en voedingsadvies. Tevens worden er regelmatig diverse workshops en events georganiseerd waar leden gratis aan kunnen deelnemen. Gezelligheid is namelijk net zo belangrijk bij CrossFit 2712!

- website: crossfit2712.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant