Afbeelding

Verhalen over de liefde

Algemeen 164 keer gelezen

Bleiswijk - Februari is duister en saai. Een vleugje liefde kan het verschil maken. Daarom nodigde Theater ‘t Web meesterverteller Eric Borrias uit voor een voorstelling met de mooiste liefdesverhalen: ‘Liefde over grenzen heen’, op 1 februari.

Eric Borrias is een van de beste vertellers van Nederland. Zo werd hij enkele jaren geleden uitgeroepen tot ‘Verteller van het jaar’. Daarom nodigde Theater ‘t Web Borrias uit voor de jeugdvoorstelling ‘De brief voor de Koning’ op zaterdagmiddag 1 februari. En als hij dan toch in Bleiswijk is... Tijdens ‘Liefde over grenzen heen’ vertelt hij een selectie van bijzondere liefdesverhalen. Dat doet hij op zijn eigen wijze. Een avond luisteren naar mooie verhalen over bijzondere mensen, en bijzondere verhalen over mooie mensen. Een ideale voorstelling om de donkere februari-maand door te komen.
Kaarten voor ‘Liefde over grenzen heen’ kosten €15,00 en zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl. De deuren van Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) gaan open om 19.30 uur, de voorstelling start om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant