Open Dag muziekschool Het Muziekpand
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604588&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hartvanlansingerland.nl
Wil je een instrument leren bespelen? Kom informeren! (Foto: PR)
Wil je een instrument leren bespelen? Kom informeren! (Foto: PR)

Open Dag muziekschool Het Muziekpand

  •   39 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Heb jij ook dat het begint te kriebelen als je naar muziek aan het luisteren bent? Dat je fantaseert hoe het zou zijn om als muzikant of DJ/Producer op een podium te staan en jouw muzikale talent te laten zien en horen aan het publiek? Maar ja, waar begin je dan? Nou, misschien wel tijdens de Open Dag bij Het Muziekpand op zaterdag 18 januari van 11:00 uur t/m 17:00 uur in Berkel en Rodenrijs.

Tijdens deze dag mag iedereen o.a. alle instrumenten uitproberen! Denk hierbij aan gitaren, drums, saxofoon, trompet, viool en nog veel meer andere instrumenten, waaronder echte vleugel! (een bijzondere en grote piano).

Studio
Meerdere lesruimtes staan voor jou open waarin je een kijkje kan nemen. Zo ook in onze DJ/Producer ruimte vol met synthesizers, drumcomputer, outboard gear, mixers en nog veel meer. Super gaaf! Uiteraard staat ons team, bestaande uit docenten en vrijwilligers, deze dag voor jou klaar om al jouw vragen over muziek maken en Het Muziekpand te beantwoorden. Ook voor bands, artiesten, vocalisten en voor iedereen die aan het overwegen is opnames te willen maken, staan de deuren van onze studio open om eens een kijkje te nemen, of om eens je ideeën en mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Optredens
Daarnaast zijn er te gekke optredens van o.a. verschillende docenten en leerlingen bands, de Vocal Groups en zal er ook één van onze DJ studenten een setje komen draaien.
Het Muziekpand is een muziekschool wat overloopt van jonge enthousiaste conservatorium muzikanten (docenten) die vinden dat muziekonderwijs leuk moet zijn voor welke leeftijd dan ook. Want En wie denkt dat muziek maken alleen voor kinderen is heeft het mis. Wist je dat onze oudste student tot nu toe 86 jaar is? Alleen jij weet wat je wilt leren en wij zijn er om jou te helpen de juiste weg te bewandelen om jouw doel te bereiken.

Proefles
Heb je ook zin om muziek te gaan maken, of doe je dit al maar zou je graag meer verdieping in je spel en kennis willen? Kom dan zaterdag 18 januari gezellig langs en/of maak een afspraak voor een gratis proefles.
Het Muziekpand is te vinden aan de Industrieweg 25 in Berkel en Rodenrijs en is gemakkelijk te bereiken vanaf metrostation Rodenrijs. Neem alvast een kijkje op de site van de muziekschool:
www.hetmuziekpand.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604588&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604602&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>