Afbeelding

Kerst-In bij HCM

Algemeen 82 keer gelezen

Bleiswijk - Zaterdag 21 december organiseert het Hollands Christelijk Mannenkoor (HCM) voor de 21e keer het Kerst-In concert in het gebouw van Royal Lemkes, Hollandweg 8 te Bleiswijk.

De bedrijfshal wordt omgetoverd in een sfeervolle concertzaal. De algehele muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Arjan Breukhoven, dirigent van het HCM. De organisatie van dit evenement heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Zo is daar een vocaal group van absolute topklasse, namelijk The New Gospel Sensation. Zij traden al op bij diverse grote evenementen en waren ook menigmaal op TV te bewonderen. Voorts is uit Zuid-Korea de sopraan Yun Park aanwezig. Muzikale ondersteuning is er van Liselotte Rokyta (panfluit) en Evert van de Veen (orgel). Duidelijk weer een programma dat mede door veelvuldig samenzang bijdraagt aan een goede voorbereiding op het Kerstfeest. Bovendien kan na afloop nog nagepraat worden onder het genot van een glaasje glühwein of iets anders. De Kerst-In begint om 19.30 uur, de zaal is open 18.45 uur. Kaarten kosten € 10,- (inclusief kop koffie of thee) en zijn te bestellen via penningmeester1@hcm.nu. Hierna worden ze per post toegezonden inclusief € 1,50 verzendkosten. Uiteraard zijn kaarten bij de leden en bij de volgende voorverkoop adressen verkrijgbaar: Janneke kantoorboekhandel te Berkel en Rodenrijs, Primera Sandra te Bleiswijk, Schoenmakerij Bik & Zn. te Bergschenhoek en Sneldrukkerij Kopie Plus te Pijnacker. Voor meer info: www.hcm.nu of bezoek de facebookpagina van het Hollands Christelijk Mannenkoor.


Winactie

Lansingerland - Het afgelopen jaar er veel te doen over overlast van de eikenprocessierups. Wat veel mensen niet weten is dat u door het aantrekken van natuurlijke vijanden van de rups ook mee kunt helpen aan de bestrijding.

Er zijn zelfs speciale bollenmengsels ontwikkeld die deze natuurlijke vijanden zoals sluipwespen en daarmee ook vogels aantrekken. De gemeente onderneemt zelf ook actie om de leefomgeving van insecten en vogels te verbeteren, onder andere door in de buurt van onze eiken deze bloembollen aan te planten. Wilt u de gemeente helpen de overlast van de eikenprocessierups tegen te gaan? Mail dan voor 13 december uw naam en telefoonnummer naar
tuinvandetoekomst@lansingerland.nl en maak kans op een zakje bloembollen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant