Michel de Boer. (Foto: PR/TOG)
Michel de Boer. (Foto: PR/TOG)

Tafeltennissers TOGB 1 liggen mooi op koers

Algemeen 90 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - TOGB kreeg US 1 uit Amsterdam op bezoek in een volle Den Opper. Michel en Milo de Boer en Leroy Heemskerk waren erop gebrand om wederom een goed resultaat neer te zetten.

De seizoensopening tegen US bracht een 9-1 overwinning op de borden. Zou dit weer mogelijk kunnen zijn? Zowel Leroy, Michel als Milo wonnen hun eerste partij; 3-0. Zou de 10-0 er echt inzitten? De 4-0 en de 5-0 volgden. Helaas. Na de pauze verloor Leroy zijn partij. Een 5-11 verlies in de 5de game betekende het eerste punt voor US. Daarna volgden weer overwinningen van Milo en Michel. Milo mocht in de een na laatste wedstrijd tegen Pieter Danes, en waar hij tegen Jeroen nog op karakter wist te winnen, ging het hier net even anders. In 4 games verloor Milo verassend genoeg; 7-2. Leroy trok de laatste partij, zoals verwacht mocht worden, wel naar zich toe waarbij de eindstand werd bepaald op 8-2. Op zich een mooie overwinning, maar er had zeker meer ingezeten.

Stand bovenaan
in de eerste divisie:

TOGB – 52 punten
Klimaatgroep Stars – 44 punten
Tempo Team – 41 punten

Komende zaterdag is er weer een thuiswedstrijd voor heren 1 in Den Opper. Dan komt Tempo Team op bezoek; aanvang: 14.00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant