Afbeelding

La La Land in Film Plus

Algemeen

Bleiswijk - Film Plus staat dit seizoen in het teken van Leef! En welke film past daarbij beter dan La La Land? Deze muzikale filmhuishit wordt vertoond tijdens Film Plus op zaterdagavond 7 december. Voor en na de film is er livemuziek, en er zijn gratis hapjes.

In het romantische en kleurrijke La La Land, een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical, valt een matig succesvolle jazzpianist (Ryan Gosling) voor een hoopvolle actrice (Emma Stone). Winnaar van 6 Oscars, waaronder beste actrice (Stone), beste regie, beste muziek en beste camerawerk. Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Sebastian speelt piano in een dom restaurant om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze van dromen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Voor en na de vertoning van de film is er livemuziek: binnenkort wordt bekendgemaakt welke artiest dan zal optreden. Daarnaast zijn er tijdens de pauze en na afloop hapjes.

Kaarten
Kaarten voor Film Plus van 7 december kosten slechts €5,00. Dat is inclusief hapjes en livemuziek. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl. De deuren gaan open om 19.30 uur, de muziek start om19.45 en de film om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 43 minuten geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 4 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 5 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 6 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer Zakelijk 17 apr, 15:24

Uit de krant