Het G-hockey team traint en speelt al 5 jaar met veel plezier samen en is op zoek naar versterking. www.hvbleiswijk.nl. (Foto: PR)

G-Hockey Bleiswijk wint van Leonidas

Algemeen

Bleiswijk - Wat een leuke en sportieve wedstrijd was het 9 november. Uit bij Leonidas G2. De spelers van HVB Bleiswijk G1 hadden er erg veel zin ondanks het wat regenachtige weer. Met Lisa en Maaike ieder een helft in de goal door afwezigheid van Willemijn hadden we een goede vervangers.

HVB Bleiswijk ging direct flink in de aanval en diverse kansen werden gecreëerd. Echter de bal wilde er niet in.
Ook door een zeer goede keeper bij de tegenstander. Esmee en Maaile hadden een grote kansen, maar konden de bal net niet in de goal krijgen. Leonidas had niet veel kansen, maar scoorde wel. Maar Bleiswijk liet het er niet bij zitten en Thimo scoorde vlak voorde rust de 1-1. Na de rust kreeg Bleiswijk nog veel meer kansen en snel werd het 1-3 door Lisa en Thimo. Ja, Lisa die normaal achterin speelde, wilde graag een keer voorin en dan meteen scoren is erg knap. Felien en Charlotte waren samen een zeer goed middenveld. En een goede verdediging bij Bleiswijk waar Benthe zoals gewoonlijk veel tegenhield. Na de 1-4 van Thimo moest er 3 keer overgespeeld worden, voordat er gescoord mocht worden. Dat ging erg goed, maar scoren deden we niet. Wel werd het 2-4, maar daarna snel alweer 2-5. Leonidas scoorde nog één keer en met een eindstand van 3-5 voor Bleiswijk werd de 2e plek in de competitie verstevigd. Super knap.

Het G-hockey team is er voor kinderen en jongeren die graag sporten maar door hun beperking niet meekomen in een gewoon hockeyteam. Het G-hockey team traint en speelt al 5 jaar met veel plezier samen en is op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk? Kom een keer kijken op de training (di van 19-20 uur) of kijk op de website www.hvbleiswijk.nl. Een mail sturen naar ghockey@hvbleiswijk.nl kan natuurlijk ook