De Zandprinses beeldt op betoverende wijze een verhaal uit.
De Zandprinses beeldt op betoverende wijze een verhaal uit.

Concert met de zandprinses

Algemeen 97 keer gelezen

Bergschenhoek - Op 2 november zal Muziekvereniging Helicon twee Najaarsconcerten presenteren met medewerking van de Zandprinses in het Gemeentehuis aan de Tobias Asserlaan 1 te Bergschenhoek.

Er worden dit jaar twee hele bijzondere concerten gegeven met medewerking van de Zandprinses, Rosa van der Vijver. Zij is de dochter van Gert van der Vijver, de zandkunstenaar. De Zandprinses gooit, strooit en schuift met zand op een lichtplaat en beeldt zo op betoverende wijze een verhaal uit. De muziek vertelt eigenlijk het verhaal dat uitgebeeld wordt door middel van een spectaculair schouwspel met licht en donker, wat uitgevoerd wordt tijdens de nummers The Lion King, Baba Yetu, The Miracle of Nature en Aladdin. Het middagconcert, speciaal voor kinderen, is van 15.30 uur – 16.15 uur Een kaartje kost € 4,-- per persoon.Het avondconcert begint om 20.00 uur en kost € 10,-- inclusief 1 consumptie in de pauze per persoon. Het toegangskaartje is tevens de consumptiebon. De kaarten worden verkocht op donderdagavond in De Ark vanaf 18.45 uur en bij Kantoor Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29 in Berkel en Rodenrijs.
Het harmonieorkest en leerlingenorkest staan onder artistieke leiding van dirigent Jeroen de Wit. Hij is sinds 3 jaar dirigent bij Helicon. Meer info: www.helicontact.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant