De bingo tijdens de Week van de Eenzaamheid was een groot succes.
De bingo tijdens de Week van de Eenzaamheid was een groot succes.

Bingo Humanitas verbindt in Week van de Eenzaamheid

Algemeen 132 keer gelezen

Lansingerland - Humanitas heeft onlangs een verzoek neergelegd bij Bakker Ammerlaan of zij iets konden betekenen tijdens de bingo in de ‘Week van de Eenzaamheid’.

De warme bakker was direct enthousiast en heeft voortreffelijke gebakjes gesponsord. “Als warme bakker zijn we in de buurt, maar ook zeker vóór de buurt. Initiatieven uit de buurt, waardoor buurtgenoten nader tot elkaar komen, dragen wij een warm hart toe”, aldus Ammerlaan. De gebakjes smaakten prima de bezoekers tijdens de koffie en gedurende het kennis maken met elkaar. Even later kwamen de bingokaarten tevoorschijn. Alle bezoekers van de bingo gingen naar huis met mooie cadeaus. Iedereen had prijs. De hoofdprijs, een cadeaubon voor een lunch van restaurant Jofel in Bleiswijk, werd ook met open armen ontvangen. “Door iets eenvoudigs op te zetten kun je inwoners die soms alleen zijn met elkaar in contact te brengen. De Humanitas Bingo was daarom een groot succes”, aldus Monica van den Akker van Humanitas.

Informatie
Vind je het ook leuk om iemand te bezoeken die eenzaam is? Of weet je iemand die een maatje kan gebruiken? Neem dan contact op met Humanitas Lansingerland. Medewerkers van Humanitas geven graag vrijblijvende informatie. Bel of mail dan naar 06-35118618 of m.vandenakker@humanitas.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant