Afbeelding
Foto: SPA-MEDIA

Automobilist richt ravage aan

Algemeen

Bleiswijk - Donderdagavond 18 juli heeft er een flink ongeval plaatsgevonden op de Nachtegaallaan in Bleiswijk. Een automobilist schramde omstreeks 18.00 uur een voertuig, waarna hij enkele meters verderop met zijn eigen voertuig tegen een boom is gebotst. De ravage was enorm.

Omstanders hebben direct eerste hulp verleend aan de bestuurder waarop ook direct de hulpdiensten werden gealarmeerd. De politie, ambulance en zelfs het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen snel ter plaatse. De man welke vermoedelijk onder invloed was, is behandeld door het ambulancepersoneel waarna hij voor verdere behandeling is vervoerd naar het ziekenhuis. De ondersteuning van het MMT bleek uiteindelijk niet nodig, waarop zij weer snel retour konden naar de basis Rotterdam The Hague Airport.

Onder invloed
De politie is met de ambulance meegereden, vermoedelijk omdat de man onder invloed was van alcohol. In het voertuig zouden meerdere blikjes bier zijn aangetroffen. Uit onderzoek moet blijken of de man ook daadwerkelijk alcohol of andere verdovende middelen tot zich heeft genomen. De verkeersdienst van de politie is kort ter plaatse geweest om naar de situatie te kijken, zij hebben geen onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. Zowel de boom, als het voertuig liepen flinke schade op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant