Afbeelding

Lansingerland sluit convenant met Meld Misdaad Anoniem

Algemeen

Lansingerland - Voor het oplossen van misdrijven is informatie van het publiek onmisbaar. Mensen die een dader kennen en bang zijn voor de gevolgen, kunnen dat anoniem melden via 0800-7000 of via de website Meld Misdaad Anoniem. Het meldpunt is onafhankelijk en is dé plek waar anonimiteit verzekerd is.

Op woensdag 31 juli sloot burgemeester Pieter van de Stadt een convenant met NL Confidential en bekrachtigde de samenwerking tussen gemeente Lansingerland en Meld Misdaad Anoniem. Hiermee ontvangen wij voortaan de meldingen. Waar nodig onderneemt de gemeente actie. Lansingerland sluit zich als 42e gemeente aan bij NL Confidential.

Meld Misdaad Anoniem
De medewerkers bij Meld Misdaad Anoniem zijn getraind om de juiste informatie op te vragen en een beeld te krijgen van de melding. Daarnaast wordt de melding zo ingericht dat er op geen enkele wijze te achterhalen is waar de melding vandaan komt. Meld Misdaad Anoniem is te bereiken op werkdagen tussen 8.00 en 22.00 uur en in het weekend tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 0800 – 7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 10 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 13 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 15 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 16 uur geleden

Uit de krant