Afbeelding

CrossFit 2712 opent locatie in Bergschenhoek

Algemeen 363 keer gelezen

Bergschenhoek - CrossFit 2712 opent deze maand haar deuren op de Weg en Land 15 te Bergschenhoek. Op 28 september is de officiële opening, maar het is nu al mogelijk om een gratis proefles te volgen!

CrossFit is een manier van fitness waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd worden in één trainingsvorm. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid fit en gezond te worden. Wat anders is dan bij een reguliere sportschool is dat je samen met anderen traint waardoor je gemotiveerd je eigen doelstellingen behaalt! CrossFit 2712, op de Industrieweg in Zoetermeer, bestaat ruim 4 jaar. Wegens het succesvolle concept was de eigenaar, Tim Broekhoven, al enige tijd opzoek naar een tweede locatie. “De tweede locatie in Bergschenhoek is een droom die uitkomt. Met het hele team werken we keihard om onze leden fit te maken en een leuke tijd te bezorgen. Ik kijk er naar uit om ook de mensen uit de regio Bergschenhoek net zo enthousiast te maken over CrossFit als wij!”, aldus Tim.

Bij CrossFit 2712 staat persoonlijke aandacht centraal. De groepen zijn klein, de coaches zijn gekwalificeerde CrossFit trainers en er wordt focus op techniek gelegd. Hierdoor wordt de kwaliteit van de lessen gewaarborgd. Er is een uitgebreid lesaanbod en er zijn aanvullende services zoals zwangerschapstraining, personal training, fysiotherapie en voedingsadvies. Tevens worden er regelmatig diverse workshops en events georganiseerd waar leden gratis aan kunnen deelnemen. Gezelligheid is namelijk net zo belangrijk bij CrossFit 2712!

Gratis proefles
Een keer meetrainen en zelf ervaren hoe leuk CrossFit is? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvende proefles via: www.crossfit2712.com/proefles

Openingsactie
Alle nieuwe leden die zich voor 1 november 2019 inschrijven bij CrossFit 2712 Weg en Land, ontvangen een gave goodiebag met een exclusief t-shirt, drinkbeker, sportdrank en bijpassende tas!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant