Afbeelding

Uitnodiging Terrasoverkappingshow Vitrona

Algemeen 154 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 27 en zaterdag 28 september zet Vitrona de deuren weer open voor haar jaarlijkse Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en lamellen terrasoverkappingen.

Genietmomenten in de tuinWe gaan steeds meer waarde hechten aan het buitenleven. Lange zomeravonden tafelen met vrienden, maar ook in de herfst nog nagenieten van de laatste zonnestralen. Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar buiten genieten. “In onze showroom presenteren wij diverse opstellingen. Vooral de terrasoverkappingen met een lamellendak of een recht glasdak vallen in de smaak. Tegenwoordig kun je een overkapping volledig naar je eigen smaak aanvullen met led-verlichting, heaters, kachel of zelfs speakers. Maar ook de glazen wanden, windschermen en zonwering zorgen voor extra comfort. Met al deze mogelijkheden bieden wij voor iedere woonwens een oplossing”, vertelt Mark van der Voort enthousiast.

Culinair genieten
Terwijl u ideeën opdoet voor uw eigen tuin, geniet u van de culinaire hapjes die door een plaatselijke chef kok worden bereid op een ‘Green Egg’. Neem gerust uw kinderen mee, want in de showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver.

Van harte welkom
De Terrasoverkappingshow bij Vitrona is geopend op vrijdag 27 september van 9.00 – 17.00 uur en zaterdag 28 september van 10.00 - 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij de showroom aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom.

Meer informatie over Vitrona en de mogelijkheden voor zonwering en terrasoverkappingen kunt u vinden op www.vitrona.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant