De menukaart van Outdoor Café Outdoor Valley is lekker divers. (Foto: Jasper Rotgans)
De menukaart van Outdoor Café Outdoor Valley is lekker divers. (Foto: Jasper Rotgans) Foto: Jasper Rotgans

Nieuw: Outdoor Café Outdoor Valley

Algemeen 212 keer gelezen

Bergschenhoek - Het Hoge Bergse Bos in Bergschenhoek is een horecagelegenheid rijker. Buitensportcentrum Outdoor Valley introduceert een nieuwe menu- en drankenkaart. Van een sandwich zalm en panini kip tot een echte megaburger. Voor ieder wat wils in Outdoor Café Outdoor Valley.

Na een brand in april 2018 opende Outdoor Valley afgelopen mei de deuren van haar nieuwe Berghut. De Berghut bestaat uit kantoorruimtes, een vergaderruimte en een grote, gezellige horecagelegenheid. Je kunt als gast in het pand terecht voor een drankje, om te vergaderen, te trouwen, een feestje te vieren en vanaf nu ook om een hapje te eten. Outdoor Valley staat bekend als buitensportcentrum. Je kunt er kanoën, survivallen, klimmen, boogschieten en meer. Ook bieden zij wekelijkse sporttrainingen voor jong en oud. Het bedrijf ademt het vakantiegevoel, gezelligheid, sportiviteit en het echt buiten zijn. Die sfeer vind je terug in het outdoor café.

Divers
Erik Rovekamp: “De menukaart is lekker divers. Er staan gezonde maaltijden op en dranken als eiwitshakes, smoothies en verse muntthee. Dat past bij ons als sportlocatie. Je kunt ook gewoon de lekkere ‘vette’ hap en speciaal biertjes bestellen. Of de vegaburger voor de vegetariërs onder ons! Het outdoor café en de kaart is voor de sporters, de wandelaars of gasten die gewoon komen om lekker te eten. Aan de kleine trek is ook gedacht. Een portie nacho’s, bitterballen, een ijsje... Eigenlijk kan dus iedereen bij ons terecht!”

Openingstijden
Benieuwd naar het Outdoor Café Outdoor Valley? De keuken van het Outdoor Café is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. Op woensdagavond is de keuken geopend tot 21.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant