Kinderen kunnen tijdens Opperdepop allerlei activiteiten ondernemen in het Kidspaviljoen. (Foto: Evert Buitendijk Fotografie)
Kinderen kunnen tijdens Opperdepop allerlei activiteiten ondernemen in het Kidspaviljoen. (Foto: Evert Buitendijk Fotografie) Evert Buitendijk Fotografie

BijDeHand biedt opvang aan tijdens festival Opperdepop

Algemeen 1 keer gelezen

Bergschenhoek - Vandaag en morgen staat het nieuwe culinaire festival Opperdepop op het programma. Buurtwerk en Kinderopvang BijDeHand, beiden onderdeel van de SWKGroep, zijn dit jaar trotse partner van het splinternieuwe Opperdepop Festival.

Tijdens het Opperdepop Festival zijn zij het die er voor de jongste bezoekertjes een feest van maken. Onder hun professionele begeleiding kunnen kinderen op het evenemententerrein meedoen aan allerlei activiteiten in het Kidspaviljoen. Het Kidspaviljoen op het Opperdepop Festival biedt verschillende culinaire, creatieve en sportieve activiteiten. Alle activiteiten zijn afgestemd op kinderen tussen 4 en 12 jaar en worden tot 21.00 uur aangeboden. De wat oudere jongeren kunnen heerlijk chillen in de Hang-Out. Tevens opent buitenschoolse opvang De Vuurvlinder 13 september de deuren tussen 17.00 uur en 00.00 uur. Opperdepop Festival-bezoekers die zonder hun kinderen naar het festival willen, maar hun kinderen ook een geweldige avond willen geven, kunnen dan terecht bij Kinderopvang BijDeHand. Kinderen van 4 tot 13 jaar kunnen daar een leuke avond beleven onder begeleiding van gediplomeerde medewerkers. Kijk op www.kov-bijdehand.nl voor meer informatie over de incidentele opvang. Ouders kunnen hun kinderen daar ook aanmelden en direct betalen via iDEAL.Wees er snel bij, want vol is vol.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon zestig jaar getrouwd Algemeen 10 minuten geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 1 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 2 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 19 uur geleden

Uit de krant