Ook deze zomer houdt Welzijn Lansingerland weer een zomerestafette.
Ook deze zomer houdt Welzijn Lansingerland weer een zomerestafette.

Zomerestafette Welzijn Lansingerland

Algemeen 110 keer gelezen

Lansingerland - Op 28 augustus vindt de traditionele zomerestafette plaats bij Welzijn Lansingerland. Een gezellige dagtocht op de fiets met vooral veel ontspanning en gezelligheid.

De deelnemers verzamelen ‘s ochtends op de verschillende locaties van Welzijn Lansingerland. De drie groepen ontmoeten elkaar uiteindelijk bij Ontmoet! in Bergschenhoek waar koffie met lekkers wordt genuttigd en de warming-up voor de fietstocht plaatsvindt. Het estafettestokje wordt officieel uitgereikt om naar Wel-kom! en Petrus in Berkel en Rodenrijs af te reizen. Na een mooie omzwerving wordt met de fiets en estafettestokje De Leeuwerik aangedaan voor een heerlijke lunch. Na de lunch wordt de fietstocht vervolgd om weer in De Leeuwerik te eindigen met een overdracht estafette en de onthulling van een mooi kunstwerk en een afsluitend borrel.

Inschrijven
De dag start om 08.30 en omstreeks 15.30 uur vindt de afsluitende borrel plaats. Meedoen? Op de locaties van Welzijn Lansingerland liggen de inschrijfformulieren en het dagprogramma voor u klaar. Lever het inschrijfformulier uiterlijk 20 augustus in op één van onze drie locaties. De kosten van de zomerestafette bedragen 12,50 euro per persoon. Actiepashouders krijgen deze dag aangeboden in het kader van Actiefpasdag. Wel-Kom! vind je aan de Ds van Koetsveldstraat 3 in Berkel en Rodenrijs, Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg 94 in Berkel en Rodenrijs, Ontmoet! aan de Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek en De Leeuwerik aan de Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant