Strike! Lucky's Bowling rolt uit naar Zoetermeer
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604588&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hartvanlansingerland.nl

Strike! Lucky's Bowling rolt uit naar Zoetermeer

  •   268 keer gelezen

Regio - Na een eerste award winning vestiging in Warmond/Leiden opent Lucky's Bowling haar tweede vestiging in het kloppende hart van Dekker Zoetermeer. Het bowlingcentrum bevat 16 pro lane banen van Hofleverancier Brunswick - de Roll's Royce onder de bowlingbanen - en heeft zoals zijn succesvolle voorganger een vintage design interieur. "Alle ingrediënten om de beleving van een uurtje bowlen naar het welbekende 2.0 te tillen, zijn in huis", aldus Roy Wunderink. Directeur van Dekker Zoetermeer en Lucky's Bowling Zoetermeer.

Waar de meeste bowlingbanen een ietwat gedateerde uitstraling, dito inrichting en een betrekkelijk eenvoudige menukaart hebben, vaart Lucky's Bowling ook dit keer een geheel eigen koers. Zo is er wederom gekozen voor de industriële, vintage uitstraling maar nu met opvallende festival achtige lampen die als een goudgele golf de hele ruimte sfeervol doen verlichten. 3D-ontwerper Alexander de Bruin heeft de locatie wederom ingericht met comfortabele Chesterfields en meubilair van onder meer Dutchbone en Zuiver, twee in de designwereld hoog aangeschreven Nederlandse interieurmerken. De combinatie van houten materialen, lederen Chesterfields en fashionable verlichting zorgen voor een huiselijke sfeer. Die overigens volledig doorgetrokken wordt tot de achterliggende escape rooms, pool- en snookkerruimte.

Bowlingprijzen
De inrichting van Lucky's Bowling was eerder al in Warmond niet onopgemerkt gebleven. Ruim een half jaar na de opening mochten zij al een internationale prijs op haar naam schrijven. De bowling is door het Amerikaanse vakblad Bowlers Journal International in de categorie Best New Centre bekroond met de prestigieuze Architecture and Design Award voor het mooiste interieur wereldwijd.

100 m2 videowall
Het gehele dak van Lucky's Bowling is door Kieszon/Green Choice voorzien van zonnepanelen, waardoor het pand zoveel mogelijk op groene stroom opereert. De zelf gegenereerde stroom wordt onder meer gebruikt voor de unieke videowand van ruim 30 meter breed. Deze blikvanger grenst aan de baan en vertoont een video van video-animatie-ontwerper Reynoud Wieringa met het beeld van de Skyline van New York by night.

Amusement 2.0
Met de komst van Lucky's Bowling is Dekker Zoetermeer dé thuisbasis voor plezier. Want naast het bowlingcentrum en de in- en outdoor speeltuinen, zijn ook de escape rooms, tennisbanen, squash ruimtes en de pool- en snookertafels in trek voor een sportieve en gezellige middag of avond uit. Ook kan de zakelijke markt neerstrijken in één van de vele zalen die zich perfect lenen als ruimte voor vergaderingen of evenementen.

Sweet Lake Italy
Lucky's Bowling bevindt zich pal naast het Italiaanse restaurant Sweet Lake Italy waar voor of na het bowlen authentieke én dagverse gerechten gegeten kunnen worden. Aangrenzend aan het restaurant bevinden zich tevens twee parels waar Dekker Zoetermeer onder andere om bekend staan: het unieke stadsstrand en picknickveld, geheel omheind en voorzien van een speeltuin voor de kiddo's.

Eten met zicht op de baan
In Lucky's Bowling kan er gedeeltelijk achter glas geborreld of gegeten worden, zodat er in alle rust kan worden genoten van de smaakvolle gerechten uit de keuken, met zicht op de bowlingbanen. De bowlingmachines zijn omkist met een speciale geluidsabsorberende laag, waardoor het geluid in de zaal sterk wordt gereduceerd en een normaal gesprek tijdens de activiteit mogelijk is. Deze aandacht voor ontwerp, kwaliteit en details beïnvloedt overigens niet de prijzen die Lucky's Bowling hanteert: zowel huur als horeca zijn niet duurder dan de reguliere bowlingbanen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604588&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604602&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>