Geef nu 'een' moeder op voor een speciale verwenochtend.
Geef nu 'een' moeder op voor een speciale verwenochtend.

Win een verwenochtend voor Moederdag in Berkel Centrum

Algemeen 1 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 11 mei staan moeders in de schijnwerpers in Berkel Centrum tijdens de moederdagactiviteiten. Tussen 12.00 en 16.00 uur word je tijdens het winkelen vermaakt met sfeervolle muziek. Maar dat is nog niet alles, ook worden er 25 moeders verwend met koffie en gebak en ontvangen twee moeders een volledig georganiseerde verwenochtend.

Dit jaar steekt de winkeliersvereniging Berkel Centrum de actie breder in, je kunt niet alleen jouw moeder opgeven, maar bijvoorbeeld ook die ene speciale buurvrouw, je schoonmoeder, tante of zus. Als de dame in kwestie maar een moeder is. Verdient jouw moeder, buurvrouw, zus, schoonmoeder of tante wat extra aandacht? Geef haar dan nu op voor de verwenochtend. De winkeliersvereniging geeft namelijk twee verwenochtenden weg! Lekker naar de kapper, nieuwe kleding, een bosje bloemen, een tas vol leuke producten en een heerlijke lunch, wie wil dit nu niet? Geef deze speciale vrouw op, simpelweg door te mailen naar spontaan@winkelcentrum-berkel.nl. Geef in de mail aan waarom juist deze moeder de verwenochtend verdient. Via een loterij worden de twee moeders gekozen voor de verwenochtend op zaterdag 11 mei. Enige voorwaarde is dus wel dat de moeder op 11 mei tot 15.00 uur beschikbaar is. Inschrijven kan tot en met woensdag 1 mei. 25 moeders, inclusief de twee winnaars, worden sowieso uitgenodigd voor koffie en gebak op zaterdagochtend 11 mei. Tijdens het koffie en gebak momentje worden de twee winnaars bekend gemaakt, waarna zij direct op stap gaan voor de verwenochtend. De overige moeders worden uiteraard niet met lege handen naar huis gestuurd. Een groot deel van de winkeliers werkt mee aan deze Moederdag verwenochtend. Hierbij een greep uit de lijst van deelnemende winkeliers: Bakker Ammerlaan, De Visshop, Verhage, 4 You Lingerie, Kokkeler Bloemen, Cosmo Hairstyling, Wereldwinkel, Oost-West Lifestyle, Lifestyle Beauty Center Lansingerland, Zoya nagellak, Bij Haar van Berkel en Rodenrijs, Lens, Bakker van Maanen, Xenos en Parfumerie van Heiningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

De meiden van groep 5 en 6 van OBS Groenehoek hadden er zin in!
Veel animo voor schoolvoetbaltoernooi Algemeen 49 minuten geleden
In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 19 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 23 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen gisteren

Uit de krant