Afbeelding

Win kaartjes voor Circus Barani

Algemeen 347 keer gelezen

Bleiswijk - Circus Barani is een klein familiecircus in Nederland dat inmiddels aan zijn zevende jaar is begonnen. Het prachtige circus komt van 15 tot en met 19 mei naar Lansingerland. Naar Bleiswijk om precies te zijn: aan de Kooilaan, vlakbij het Zeeltje.

“Na enkele jaren meegereisd te hebben met andere circussen vonden we de tijd nu rijp om met een eigen circusvoorstelling te komen. Aangezien het in de huidige tijd moeilijk voor een circus is te overleven willen we het houden bij een klein maar fijn familiecircus met voor een ieder wat wils. Ons publiek is onze inspiratie”, vertelt de circusdirecteur. “In ons volwaardige en spannende programma kunt u de volgende acts verwachten: Luchtacrobatiek, tempo jongleren, grappige dieren (wij trainen onze dieren op een humane en diervriendelijke manier) en wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn onze dolkomische clowns”, besluit hij. Lees hier alles over de kaartverkoop!

Kaarten winnen
Ga naar onze Facebookpagina en maak kans op vrijkaarten. De winnaars worden dinsdagmiddag al getrokken en krijgen persoonlijk bericht via een tag!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant