Inschrijven voor Avondvierdaagse in Bleiswijk
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604588&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hartvanlansingerland.nl
Voor jong en oud is de jaarlijkse avondvierdaagse een geliefd evenement.
Voor jong en oud is de jaarlijkse avondvierdaagse een geliefd evenement.

Inschrijven voor Avondvierdaagse in Bleiswijk

  •   195 keer gelezen

Bleiswijk - Dit jaar vindt de Avondvierdaagse in Bleiswijk plaats voor de 45e keer. De organisatie Stichting Avondvierdaagse Bleiswijk (SAB) nodigt iedere sportieveling uit om zich als deelnemer in te schrijven.

De Avondvierdaagse start op maandag 20 mei en de feestelijke intocht is op vrijdag 24 mei. Wederom rekent de organisatie op een massale inschrijving voor dit mooie en vooral sportieve evenement waarvan de routes hoofdzakelijk gaan door het groen van het Recreatiegebied Rottemeren. Het is mooi om te zien hoe wandelaars op een gezellige en verantwoorde manier met elkaar bewegen in de mooie achtertuin van Bleiswijk. De wandelaars starten om 18.30 uur vanuit de kantine van s.v. Soccer Boys op sportpark 'Het Merenveld' en zij kunnen zich vanaf 18.00 uur laten inschrijven als deelnemer.

Individueel kan je je inschrijven, maar ook in groepen zoals scholen, (buurt)verenigingen of bedrijven. Deze groepen bestaande uit tenminste twaalf personen wandelen tegen een gereduceerd inschrijfbedrag. Deelname kan tevens een promotie zijn voor uw bedrijf, school of vereniging.

Er zijn vijf achtereen volgende wandelavonden waarvan er een als rustavond gebruikt kan worden. Voor alle ingeschreven deelnemers die deze tocht volbrengen is er een medaille beschikbaar. Zij hebben een keuze uit drie afstanden per avond: 5, 7 of 14 km. Op de laatste avond is er een afwijkende starttijd voor een gezamenlijke en feestelijke intocht met meerdere fanfares door de Dorpsstraat. Die avond gaan wandelaars van de 14 km om 18.00 uur van start en alle andere deelnemers starten om 19.00 uur. Routebeschrijvingen zijn bij de start verkrijgbaar. Het inschrijfgeld voor groepen en begeleiders bestaande uit minimaal 12 personen is 4,50 euro p.p. Andere inschrijfprijzen zijn: tot 14 jaar 5,00 euro p.p. en ouder 5,50 euro p.p.

De organisatie doet een beroep op de deelnemers om de mooie natuur niet te belasten met restafval zoals papier, plastic o.i.d. Plastic zakken om afval in te deponeren worden beschikbaar gesteld. Eveneens doet de organisatie een beroep op de wandelaar om de routes te bewandelen zoals is omschreven. Dit voor eigen veiligheid.

Nadere informatie is verkrijgbaar via tel. 010 – 5212469. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar op Platanendreef 2 in Bleiswijk.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604588&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=12604589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlansingerland.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=265" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>