Foto: Roy Beusker
Foto: Roy Beusker Foto: Roy Beusker

Humanitas Lansingerland zoekt vrijwilligers

Algemeen 142 keer gelezen

Lansingerland - Vind jij het leuk om iets te doen met iemand anders, een maatje zijn voor een jongere of oudere, een nieuwkomer helpen? Wil jij een luisterend oor bieden of samen er op uit? Of help je graag iemand om de geldzaken weer op orde te krijgen? Of wil jij iets voor een gezin betekenen, iets met kinderen doen?

De vrijwilligers van Humanitas Lansingerland vinden het belangrijk om iedereen die het zelf even niet redt, op weg te helpen. Of je nu veel tijd hebt, of wat minder. Wie je ook bent, jij maakt het verschil! Humanitas is een landelijke vrijwilligers vereniging. In Lansingerland ondersteunen 185 vrijwilligers ruim 270 deelnemers om weer grip te krijgen op hun leven. Humanitas zorgt voor haar vrijwilligers: je wordt ingewerkt en begeleid door een ervaren coördinator en er zijn regelmatig trainingen en themabijeenkomsten.

Waarom vrijwilliger?
Zinvol bezig zijn, energie krijgen van het helpen van een ander, nieuwe contacten leggen, persoonlijke groei en nieuwe ervaringen opdoen. Zomaar een greep uit de beweegredenen van vrijwilligers die bij Humanitas aan de slag zijn. Kijk voor meer informatie op www.humanitas.nl/lansingerland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant