De artiesten staan op een groot podium, aangekleed met een knipoog als huiskamer van Lansingerland.
De artiesten staan op een groot podium, aangekleed met een knipoog als huiskamer van Lansingerland.

Laatste paar kaarten voor nineties party Lansingerland Live

Algemeen 1 keer gelezen

Lansingerland - Vrijdag 14 en zaterdag 15 juni gaat heel Lansingerland uit zijn dak bij hét festival van de gemeente: Lansingerland Live. De populariteit van de muzikale huiskamer van Lansingerland blijkt wel uit de uitverkochte kaarten voor zaterdag. Maar niet getreurd: er zijn nog enkele kaarten voor vrijdag én voor het hele weekend beschikbaar. Met grote sterren als Paul Elstak, Racoon, DI-RECT en The Dirty Daddies wordt dit het meest knusse en gezelligste huiskamerconcert in je achtertuin.

“Lansingerland Live is zo’n groot succes omdat je bekende artiesten ziet optreden, terwijl je gewoon met de fiets of lopend naar het terrein komt”, vertelt Jitske de Graaf, projectleider van dit evenement bij The Zoo Events. “Echt uniek in de omgeving. Met een jaren ‘90 party op vrijdagavond voor het jongere publiek en op zaterdag een geweldige line-up voor pop & rock hebben we voor ieder wat wils. Het wordt een muzikale wervelstorm in de hele gemeente.”

Vorig jaar werd Lansingerland Live geboren, vertelt Jitske: “We zijn ontzettend blij dat er een fantastische sfeer hing en het helemaal uitverkocht was. Zeker voor een eerste editie ging het goed, nu is het hopen dat het dit jaar ook zo’n succes wordt en met lekker weer.” De organisatie verwacht over het hele weekend 17.500 bezoekers op het evenemententerrein in het Annie M.G. Schmidtpark. “De keuze voor de artiesten voor de nineties party lag al snel vast met Paul Elstak, Lasgo, T-Spoon, DJ Jody Bernal en meer. Gegarandeerd lekker dansen en luidkeels meezingen op herkenbare nummers.” De sterke line-up voor zaterdag was iets meer puzzelen. “De pool aan artiesten in pop & rock van Nederlandse bodem is groter, maar je bent zeer afhankelijk van hun tourschema. Soms zijn artiesten al geboekt voor een ander event of toeren dit jaar helemaal niet. We hebben Racoon en DI-RECT binnen weten te halen, net als Van Dik Hout, The Dirty Daddies en opkomend talent Wulf. Deze laatste is in korte tijd bekend geworden met geweldige hits en willen we graag een podium bieden.”

Meer foodtrucks
Als extraatje is het aanbod aan (lokale) foodtrucks uitgebreid: van fastfood tot sushibowl, churros en braadworst. “En naast onze standaard bar is er een wijnbar met exclusievere wijnen en een cocktailbar.” Bestel snel een van de laatste kaartjes op www.lansingerlandlive.nl/tickets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant