Afbeelding

CASHBACK-actie valt in Berkel en Rodenrijs

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - Rene Snels Tuinstylist biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. Deze maand is een klant van Rene Snels Tuinstylist in de prijzen gevallen: er werd een cheque uitgereikt van 1000 euro

De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten. René Snels, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: “Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met ons team maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf. Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Een van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?”

Rene Snels Tuinstylist is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt. De CASHBACK-actie gaat verder, besluit René: “De actie loopt nog tot einde van het jaar.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 2 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 3 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 5 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer Zakelijk 17 apr, 15:24
De organisatie toont trots het tot nog toe opgehaalde bedrag: 49.250 euro.
Bijna 50.000 euro opgehaald tijdens 24 uur Lansingerland Algemeen 17 apr, 14:07

Uit de krant