Leerlingen krijgen uitleg van professionele tennisleraren.
Leerlingen krijgen uitleg van professionele tennisleraren.

Tennisclinic basisscholen Bleiswijk weer een succes

Algemeen 108 keer gelezen

Bleiswijk - Ook dit jaar is voor de kinderen van groep 3 en 4 van de basisscholen uit Bleiswijk een tennisclinic georganiseerd door LTV Bleiswijk en Tennisschool Berry Janse. Met veel enthousiasme maakten de kinderen vorige week kennis met de tennissport.

In een stralend zonnetje waren maandag 18 februari de kinderen van basisscholen de Klimophoeve, Anne Frankschool, Oosthoek en De Poort op het tennispark aanwezig. Op donderdag 21 februari was het de beurt aan de Wiekslag en de andere groepen van De Poort en de Anne Frankschool. Ruim driehonderd leerlingen leerden zo omgaan met een tennisracket en een bal.

Instuifles
Nog een keer kennismaken? Kinderen van 6 tot en met 12 jaar oud die nog een keer willen kennismaken met tennis, kunnen woensdag 6 maart naar de jeugdmiddag bij LTV Bleiswijk komen en meedoen aan een instuifles van 14.00 tot 15.00 uur. Deze les wordt wederom georganiseerd door Tennisschool Berry Janse. Bij slecht weer wordt de instuifles met een week verplaatst naar woensdag 13 maart.

Iedereen tussen de 6 en 12 jaar oud is van harte welkom. Aanmelden voor de instuifles is niet nodig. En word je op de dag van de instuif-les lid van LTV Bleiswijk, dan betaal je geen inschrijfgeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant