Afbeelding

Online uw oude auto verkopen in Lansingerland

Algemeen

Woon je in de gemeente Lansingerland en overweeg je al enige tijd om een nieuwe auto aan te schaffen omdat deze auto toch wel helemaal af is, dan tref je het. In de gemeente Lansingerland vind je namelijk meerdere professionele sloperijen.  Het is allang niet meer zo dat sloopbedrijven vervuilende afvalbedrijven zijn waar je bergen oude verroeste auto’s vindt en je maar een schijntje voor je eigen auto krijgt. Tegenwoordig werken de bedrijven heel duurzaam en kun je een leuk bedrag ontvangen voor je auto, terwijl het bedrijf je al het werk uit handen neemt.

Een autosloperij is heel duurzaam
Je auto naar de autosloperij brengen is een heel duurzame oplossing om van je oude auto af te komen. Ten eerste is het al ontzettend goed voor het milieu dat de oude auto niet langer actief meer is op de weg. Maar de autosloperij zal ook zorgvuldig de verschillende auto onderdelen  demonteren. Indien ze geschikt zijn voor hergebruik, worden ze weer doorverkocht aan nabijgelegen garages. Ook het afvoeren van materialen die niet meer gebruikt worden gaat heel zorgvuldig waarbij over het algemeen het materiaal zelf weer gerecycled kan worden.

Ook voor je eigen gemak kies je voor een autosloperij
Je auto verkopen aan de autosloperij is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens de eenvoudigste manier om makkelijk van je oude auto af te komen. Je kunt heel eenvoudig online of telefonisch je auto aan de sloop verkopen. Zij maken op basis van de aangeleverde gegevens een schatting van de prijs en halen de oude auto gratis bij je huis op. Je ontvangt hiervoor direct contant geld en je ontvangt ook meteen een vrijwaringsbewijs waardoor je geen belasting meer betaalt over de auto. Dit document gebruik je ook om zelf de verzekering stop te zetten.

Je vindt veel autosloperijen in Zuid-Holland , dus wil je van je auto af, wacht dan niet langer en onderneem vandaag nog actie. Je krijgt meteen je geld en je kunt dus eventueel direct op zoek gaan naar een nieuwe auto. Eentje die misschien wat minder belastend is voor het milieu, wat goedkoper is in onderhoud en ook nog zuiniger rijdt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Afbeelding
CDA blijft zich verzetten tegen zonnepark Roeleveenseweg Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Op naar een gezonde leefstijl met Bettine van der Heijden Zakelijk 9 uur geleden
Foto: Martijn Mastenbroek
Veel fietsendiefstallen in Lansingerland: 260 aangiften in 2023 Algemeen 10 uur geleden
Piet blijft uiteraard wel schilderen!
Kunstenaar Piet Kouwenhoven stopt met zijn schilderlessen Algemeen 12 uur geleden
De verduurzaming van het zwembad stuit op een praktische belemmering: het netcongestieprobleem.
Verduurzaming De Windas moeilijker dan gedacht Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer Zakelijk 17 apr, 15:24

Uit de krant