Afbeelding

Earring, Jan Smit, Nielson, Waylon, Maan en Davina Michelle op festival Lansingerland

Algemeen 343 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Lansingerland is komend najaar een festival rijker: op vrijdag 13 en zaterdag 14 september strijkt culinair muziekfestival Opperdepop festival neer in het Annie M.G. Schmidtpark. Bekende artiesten en de meest talentvolle smaakmakers uit de regio vormen de line-up.

De eerste muzikale namen zijn al bekend: Golden Earring, Jan Smit, Nielson, Waylon, Maan en Davina Michelle. Daarnaast kunnen de gasten zich in de culinaire watten laten leggen bij de restaurants uit de regio, die tijdens het festival een pop-up terras runnen. Opperdepop Festival kiest er bewust voor om geen foodtruck evenement te zijn, maar te werken met lokale horecaondernemers die na het festival ook nog een keer te bezoeken zijn in hun eigen restaurant.

Opperdepop Festival wordt georganiseerd door Robert Boevé en Brendo Festen (productiebureau Vivre Productions), initiatiefnemers van o.a. festival CuliNESSE in Rotterdam-Nesselande en festival RotterdamseKost in Rotterdam. Samen met Robèr Willemsen (eigenaar van o.a. Muller & Co, Proeflokaal De Pui en Melief Bender) komt dit nieuwe festival tot stand. Ook verbinden partners zoals horecagroothandel als Zegro en bierbrouwerij Heineken zich aan het evenement.

De kaartverkoop voor dit nieuwe evenement start op 1 februari om 11:00 via www.opperdepop-festival.nl. Eerst gaan de Early Bird tickets van start, deze zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Daarna gaan de tickets in prijs omhoog.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant