Afbeelding

Nominaties vrijwilligersprijs bekendgemaakt

Algemeen 80 keer gelezen

Lansingerland - De gemeente Lansingerland reikt jaarlijks een Vrijwilligersprijs uit in verschillende categorieën. Hiermee wil de gemeente het belang van vrijwilligerswerk benadrukken en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Hierin werkt de gemeente samen met het Vrijwilligersinformatiepunt. Naast de categorieën Individueel en Groep is er voor 2018 een categorie Cultuur. De genomineerden voor 2018 in de categorie individueel zijn: Ben van Dijk – postuum (Bridgeclub Bergschenhoek op de donderdagmiddag) en Leoniek Gabry (Speel-o-Theek De Vlieger). In de categorie groep zijn de volgende organisaties genomineerd: Humanitas, Tandem Maatjesproject, Goede doelen kringloopwinkel de Paardestal, Zonnebloem, afdeling Bleiswijk, Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg, Welzijn Lansingerland, Stichting DIVOO (dieren voor ouderen) en Laurens, locatie De Oranjehoeck. In de categorie cultuur maken Ank Losekoot (Kunstbreak), Wil Kool (Kunstbreak), Theater ‘t Web en Ben Hulst (Kunsttoer) kans.

Nieuwjaarsreceptie
De jury van de Vrijwilligersprijs bestaat uit raadsleden, waarbij elke fractie een jurylid afvaardigt. Burgemeester Pieter van de Stadt is voorzitter van de jury. Hij reikt de Vrijwilligersprijs 2018 in de drie categorieën uit tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Deze vindt plaats op 7 januari 2019 van 18.30 uur tot 21.30 uur in het Gemeentehuis, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. De genomineerden zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant