Het winkelcentrum in Berkel en Rodenrijs is zaterdag weer helemaal omgetoverd in kerstsfeer.
Het winkelcentrum in Berkel en Rodenrijs is zaterdag weer helemaal omgetoverd in kerstsfeer.

Moonlight Shopping in Berkel Centrum aanstaande zaterdag

Algemeen 77 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 15 december is het weer tijd voor de traditionele Moonlight Shopping avond in Berkel Centrum. De winkels zijn deze avond speciaal voor u geopend van 19.00 uur tot 22.00 uur, zodat u in een gezellige kerstsfeer uw kerstinkopen kunt doen.

Dit jaar, in verband met de verbouwing van het centrum, geen kersthuisjes en –kramen, maar wel volop entertainment en uiteraard bieden de winkels u de mooiste kerstartikelen en cadeaus voor een heerlijke kerst. Kinderkoor de BerkelNootjes treedt speciaal voor u op die avond. Tussen 19.00 en 20.00 uur kunt u genieten van leuke kerstliedjes van dit Berkelse kinderkoor. Ook muziekvereniging Kunst en Vriendschap is tussen 19.00 en 22.00 uur aanwezig voor een sfeervolle muzikale omlijsting van deze avond. Daarnaast kunt u genieten van het duo Butet Tamba en Tom Schreuder. Met twee gitaren en dito zang spelen ze onder andere soulvolle R&B-nummers met uitstapjes naar jazz en rock. Maar speciaal tijdens de donkere dagen van kerst zullen zij met hun muzikale warmte voor gezelligheid, licht en kerstsfeer zorgen met onder meer de bekendere kerstnummers. Maar, dan wel geheel op geheel eigen wijze gebracht.

De levende kerststal met wensboom, georganiseerd door de scouting, is ook dit jaar weer aanwezig. De kerststal staat ter hoogte van de Albert Heijn op het Westerwater. Lever uw wens in en wie weet komt deze uit. Albert Heijn deelt daarnaast heerlijke chocolademelk en kerststol uit aan de bezoekers. In de dorpskerk treedt van 19.00 uur tot 21.30 uur muziekvereniging Helicon op. Daarnaast komt u tussen 19.30 uur en 21.00 uur een vuurspuwer tegen in de winkelstraten. Ook de steltenlopers Sterren van het Hoge Noorden en de Sneeuwpop steltenloopact verlichten de winkelstraten deze avond. Deze optredens zijn echte eyecatchers! Geniet van de heerlijke lekkernijen die worden uitgedeeld door de wandelende kersttafel. Deze kersttafeldame beweegt zich door het gehele winkelcentrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant