Afbeelding

BRAM’S Gourmet Frites opent in Bleiswijk

Algemeen 1.006 keer gelezen

Bleiswijk - BRAM’S Gourmet Frites komt naar Bleiswijk. De chiquere variant van Bram Ladage opent een minirestaurant op Bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk.

De opening wordt vrijdag 30 november feestelijk gevierd met de inmiddels beroemde BRAM’S Experience Day. Want: vrijdagmiddag betekent vanaf nu borreltijd bij bedrijvenpark Prisma. Daarom is de nieuwste BRAM’S locatie vrijdagmiddag 30 november van 15.00 tot 18.00 uur de place to be om het weekend smaakvol in te luiden. Liefhebbers kunnen dan gratis een heerlijke patat met stoof proeven, die vers wordt bereid op de Green Egg. Om het echte BRAM’S gevoel te ervaren, mogen bezoekers ook nog hun eigen frieten snijden met de enige echte ‘aardappelhakker’.

Bedrijvenpark Prisma
De nieuwe vestiging op bedrijvenpark Prisma is een bewuste keus: “Op deze locatie zitten veel leuke bedrijven bij elkaar en is een hoop activiteit. Met buren als KFC en McDonald’s voelen we ons een beetje ‘kleinduimpje’ maar dit is een goed bereikbare plek om de inwoners uit Zoetermeer, Bleiswijk en omliggende dorpen blij te maken met een authentieke patat met stoof van BRAM’S,” vertelt eigenaar Rocco Ladage.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant