Afbeelding

Mark Rutte zet Robèr Willemsen in het zonnetje

Algemeen 1.003 keer gelezen

Berkel - Minister-president Mark Rutte heeft op vrijdag 16 november, de Dag van de Ondernemer, de Rotterdamse horeca-ondernemer Robèr Willemsen in het zonnetje gezet.

Vergezeld door voorzitter Jacco Vonhof en directeur Leendert-Jan Visser van MKB-Nederland en collega-ondernemers Jeannette Koops (Silhouet Kappers, Veendam), Peter de Graaf (recreatiebedrijf de Maathoeve, Heeten) en Pim Lexmond (Bodylie Healthcenter, Terneuzen) ging Willemsen in het torentje in Den Haag met de premier in gesprek over zijn bedrijf, de uitdagingen die hij daarbij tegenkomt en wat het kabinet daaraan zou kunnen doen. Onderwerpen die onder meer aan bod kwamen zijn de verhoging van het lage btw-tarief en de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans.

Willemsen is onder meer eigenaar van café Melief Bender – het oudste café van Rotterdam – en Brasserie Wijnbar Muller & Co in Berkel en Rodenrijs. Ook is hij voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland.

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland, bedoeld om ondernemers op een vast moment in het jaar te bedanken voor hun lef, doorzettingsvermogen en enorme bijdrage aan economie, werkgelegenheid en maatschappij. Uit onderzoek van Kantar in opdracht van MKB-Nederland blijkt dat de Nederlandse bevolking waardering en bewondering heeft voor ondernemers die hun nek uitsteken. Na medisch personeel zijn mkb-ondernemers, samen met politiemensen, de beroepsgroep waarin Nederland het meest vertrouwen heeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant