De nieuwe keet werd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst door Frans van der Graaff en Alex Koppers onthuld.
De nieuwe keet werd tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst door Frans van der Graaff en Alex Koppers onthuld.

‘Oostlandse’ koffiekeet CDA uit as herrezen

Algemeen

Lansingerland - Tijdens de nieuwjaarsnacht van 2016-2017 brandde de welbekende CDA-keet op zijn standplaats in Oude Leede volledig uit. Van de keet restte niet veel meer dan een hoop verwrongen staal en een bergje as. Maar samen met CDA Lansingerland heeft het CDA Pijnacker-Nootdorp de koppen bij elkaar en de handen ineen geslagen.

Omdat men in Lansingerland ook gebruik maakte van de toenmalige koffiekeet, onder andere voor de wijkbezoeken, stonden zij volledig achter de aanschaf van een nieuw exemplaar. En voor een zacht prijsje wisten zij door goed te zoeken er eentje te vinden. Het zachte prijsje kon vanuit Pijnacker-Nootdorp nog wat zachter gemaakt worden door een donatie.

De nieuwe keet is inmiddels stevig onderhanden genomen en staat nu in CDA groen te stralen, klaar voor de verkiezingen. Her en der moeten er nog wat kleine zaken aan de inrichting van de keet worden gedaan, maar hij staat, net zoals de leden en de kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, voor iedereen klaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het CDA Pijnacker-Nootdorp bij Van Dijk Potplanten, is de loungekeet is op woensdagavond 17 januari 2018 feestelijk geopend door Frans van der Graaff (coördinator van de wijkbezoeken in Lansingerland) en Alex Koppers (campagneleider Pijnacker-Nootdorp). Zij zullen in de praktijk veel met de keet door beide gemeentes onderweg zijn. Dus wie weet staat de loungekeet binnenkort bij u in de wijk!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 8 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 11 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 12 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 14 uur geleden

Uit de krant