Afbeelding
FOTO’S

Jumbo Bergschenhoek verkozen tot beste supermarkt

Algemeen 4 keer gelezen

Bergschenhoek - De beste supermarkt van Zuid-Holland is te vinden in Bergschenhoek. Jumbo Christiaan Veltrop is in de Supermarkt van het Jaar-verkiezing tot provinciewinnaar bekroond.

Jumbo Veltrop is niet alleen verkozen tot provinciewinnaar, maar maakt ook nog eens kans op de titel Supermarkt van het Jaar 2017-2018. Een vakjury beoordeelt de supermarkten op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, beschikbaarheid van producten en de kwaliteit van versproducten. In totaal zijn nog vijf Jumbo winkels in de race voor supermarkt van het jaar. De verkiezing begon met 116 genomineerde supermarkten, waarvan er nu nog 15 supermarkten kans maken op de titel.

De verkiezing
De landelijke verkiezing ging 20 september jl. van start en begin maart 2018 volgt de finale, waarin bekend wordt wie de beste supermarkt van Nederland is. De titel Supermarkt van het Jaar 2017-2018 wordt uitgereikt aan de supermarkt, die zich onderscheidt door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid, service, lokale marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid en klantvriendelijkheid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant