Afbeelding

Sint Bingo voor Zonnebloemers!

Algemeen

Lansingerland - Woensdag 29 november verzorgde de Zonnebloem afdeling Berkel en Rodenrijs een muzikale Sint bingo in een zaal van Willem Huygensz. De Bingo werd gepresenteerd door Kees Bos.

Met bijna 60 personen werd het gezellig druk in de zaal van Willem Huygensz. De tafels stonden klaar met schaaltjes strooigoed waarvan heerlijk werd gesnoept. De vrijwilligers schonken koffie met speculaas of gevulde speculaas, zo kon iedereen vast in de Sinterklaas stemming komen. Kees Bos deed de bingo op zijn eigen specifieke wijze, met Sinterklaas gerelateerde liedjes . Alle gasten kregen een blaadje waarop rijen titels of eerste regels van liedjes stonden, deze moesten aangekruist worden als Kees ze met muzikale begeleiding van een kinderkoor zong. De bekende liedjes werden spontaan meegezongen.

Ondertussen moest wel opgelet worden dat het liedje aangekruist werd. Gelukkig werden veel gasten bijgestaan door vrijwilligers. Bij een bingo wist hij de gasten op ludieke wijze naar de cadeau tafel te loodsen om iets uit te zoeken. Voor elke gast was er een prijsje. Iemand die 2 maal bingo had mocht een persoon aanwijzen waar de prijs naar toe ging. Zo ging er niemand met lege handen naar huis. In de pauze werden door de vrijwilligers drankjes en hapjes rondgedeeld. De door enkele vrijwilligers gemaakte hapjes konden rekenen op veel bewondering. Het zag er niet alleen mooi uit maar was ook lekker! Onvermoeibaar zette hierna Kees zijn muzikale bingo voort. Intussen wist hij van veel gasten hun voor- en achternaam waar hij soms een grap over maakte. Na afloop zong Piet de Schepper een lied waarbij de gasten steeds het refrein mee konden zingen. Helaas komt aan een gezellige middag een eind. De gasten werden door de vrijwilligers naar de taxi/ belbus begeleid of thuisgebracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 14 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 19 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 20 uur geleden

Uit de krant