Bij het klantvriendelijke Expert slaagt u in de vernieuwde winkel als vanouds!
Bij het klantvriendelijke Expert slaagt u in de vernieuwde winkel als vanouds!

Expert met uitbreiding op toekomst voorbereid

Algemeen

Berkel en Rodenrijs - “Alles wat eerst minder was is nu opgelost of verbeterd”, vertelt Casper Stevens, die werkzaam is bij Expert in zowel Pijnacker, als Berkel en Rodenrijs. Hij vindt de vernieuwde winkel een grote vooruitgang.

Donderdag 30 november vond de openingsborrel plaats ter ere van de vernieuwde winkel aan de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs. Vrijdag 1 december vond de officiële opening plaats; iedereen is van harte welkom om al het nieuws te bewonderen. De eigenaar van Expert, Jeroen van Dongen, spreekt over een verbouwing die op de toekomst is gericht: “De komende tien jaar kunnen we weer vooruit. De ruimere opzet zorgt voor meer gemak tijdens het winkelen. Het pand naast onze winkel, voorheen Interieurverzorging R. Hoogerbrugge, maakt nu ook deel uit van de winkel. In de zeventien jaar dat deze vestiging er is in Berkel, zijn een aantal kleine aanpassingen gedaan. Maar deze verbouwing is wel de grootste aanpassing.” Eigenaar Ed Neelis van Neelis Schoenen, ook gevestigd aan de Kerkstraat, en tevens vaste klant bij Expert, vindt de indeling beter dan voorheen, zegt hij: “Het ziet er mooier uit. Daarbij is het goed om te zien dat lokale ondernemers groeien. Door elkaar te steunen en met zijn allen het verschil te maken op het gebied van persoonlijk contact met de klant.”

De cadeaus en felicitaties voor van Dongen stromen ondertussen binnen. Familie, werknemers, allerlei ondernemers uit de omgeving en vaste klanten heffen het glas op de toekomst van Expert. Werknemers Arjan Koster en Martin van Leeuwen leggen uit dat alles veranderd is: “De tv’s staan nu achterin de winkel in plaats van voorin. De gehele indeling heeft een make-over gekregen. Mede door de groei is deze verbouwing mogelijk. Om de nieuwe winkel te vieren zijn er verschillende acties voor de klanten.” Van Dongen zegt dat de vestiging in Pijnacker voorlopig niet verbouwd wordt: “In Pijnacker zitten we nog maar vier jaar. Dus daar zijn geen plannen voor.” Van kleine huishoudelijke artikelen tot wasmachines; bij het klantvriendelijke Expert slaagt u in de vernieuwde winkel als vanouds!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant