Afbeelding

Koningsdagcomité Bergschenhoek zoekt donateurs én sponsor voor vuurwerk

Algemeen 341 keer gelezen

Bergschenhoek - Gerda van den Berg van Stichting Nationale Feestdagen (SNF) Bergschenhoek roept lezers van Hart van Lansingerland op om een kleine of grote bijdrage te leveren aan het grote feest op vrijdag 27 april tijdens Koningsdag. Een financiële bijdrage voor de duidelijkheid. 

 ”We gaan weer als vanouds starten met 2 lampionnenoptochten op de donderdagavond met aansluitend het vuurwerk overigens zoeken wij hier nog wel een sponsor voor. Ook de Voice of Lansingerland zal weer plaatsvinden (aanmelden kan hier, red).” “De hele dag zijn er gezellige kraampjes, live optredens op het podium en ook weer vrolijke luchtkussen en genoeg activiteiten in De Leeuwekuil. Dit is vast een kijkje in ons programma”, verklapt Gerda.

“Om een en ander ook financieel rond te krijgen doet de stichting een beroep op sponsors”, zegt ze. “In de week van 12 tot en met 17 februari komt er een collectant bij inwoners aan de deur. De opbrengst wordt geheel gebruikt voor de Koningsdag in Bergschenhoek. Zo houden we die dag de prijs voor de attracties zo laag mogelijk en kan iedereen overal aan meedoen.”

Voor de collecte is SNF tevens nog op zoek naar mensen die in de week van 12 tot en met 17 februari kunnen helpen collecteren! Meld u aan via de website snf-bergschenhoek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant