Jordan Korenhof wordt door zijn teamgenoten binnengehaald na zijn homerun.
Jordan Korenhof wordt door zijn teamgenoten binnengehaald na zijn homerun.

Orioles snakt naar het einde

Sport 228 keer gelezen

Bergschenhoek - Afgelopen weekend moest door de Orioles de wedstrijd van de week daarvoor ingehaald. Doordat niet alle wedstrijden waren afgelast, was al duidelijk geworden dat The Orioles veilig was en niet meer kon degraderen.

Zondag was de inhaalwedstrijd in en tegen Wassenaar. Ook deze ploeg had zichzelf al veilig gespeeld en wat dat betreft waren er deze wedstrijd geen direct belangen. Op de zonnige zondagmiddag werd het in eerste instantie een gemoedelijke wedstrijd. Starter Jason Kilby van The Orioles stond weinig punten toe tot en met de zesde inning. The Orioles scoorden daar tegenover niet heel veel en het verschil was minimaal: 1-2 in het voordeel van The Orioles. Vanaf inning 7 zetten de thuisploeg meer druk en wisten uiteindelijk ook nog achtmaal te scoren: 9-2 verlies voor The Orioles.
Eén van de hoogtepunten was de homerun die Jordan Korenhof sloeg in de derde inning. Verder was duidelijk dat de Hoekse ploeg na een lang en moeizaam seizoen toe is aan de winterstop. Volgende week spelen de honkballers hun dubbele laatste wedstrijd tegen DSS. Op zaterdag is de thuis-wedstrijd. Aanvang van is 14:30 uur. Iedereen is van harte welkom op het Sporthoekpad 4 in Bergschenhoek. Op zondag is dan de laatste wedstrijd van het seizoen in Haarlem en kan The Orioles zich langzaamaan gaan opmaken voor seizoen 2018 in de overgangsklasse.
Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant