Afbeelding

Joost Post voor het totale pakket: verbouwingen, sanitair en tegelwerk

Algemeen 1.248 keer gelezen

Bergschenhoek - Toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Neem een kijkje bij Joost Post, waar u het totale pakket krijgt. Alles onder één dak, met één aanspreekpunt. Joost is een echte vakman waar kwaliteit voorop staat én het proces naar het eindresultaat. Naast het leveren van vakwerk zoals een prachtige badkamer, toilet of tegelvloer geeft hij ook persoonlijk advies op maat en maakt hij duidelijke afspraken, zodat de klant weet waar hij aan toe is. Dit allemaal tegen aantrekkelijke en concurrerende prijzen!

Kwaliteit en transparantie
Het ondernemersbloed zit bij Joost in de familie. Het zaadje voor Joost Post werd al jong geplant. “Als kind schreef ik overal ‘Joost Post’ op. Het was mijn droom om een eigen bedrijf op te richten.” Het feit dat hij graag met zijn handen werkte, resulteerde 10 jaar geleden in een eigen bedrijf voor verbouwingen, sanitair en tegelwerk. Joost is een ervaren en eigentijdse vakman voor verbouwingen, sanitair en tegelwerk. Kwaliteit staat bij het bedrijf voorop, dit is terug te zien in het eindresultaat en in de weg naar het eindresultaat toe. Het team op de werkvloer bestaat uit: Mienke, Youri, Marcel en Dominique. “We zijn onwijs blij met het team op de werkvloer, samen maken ze het bedrijf”, zegt Mienke. Joost doet de intake in de avond bij de klanten thuis. De intake is gratis en geheel vrijblijvend. Ter plekke wordt de situatie bekeken en worden de wensen van de klant in kaart gebracht. De klant hoeft op deze manier geen vrij te nemen overdag van werk; een win-winsituatie. Tijdens de intake kan er vanuit boeken, samples en voorbeelden, inspiratie worden opgedaan. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk een ruime showroom met verschillende opstellingen en sanitair te bezoeken, waar er ook tegels uitgezocht kunnen worden.

“Uw wens is persoonlijk en alles is mogelijk”

Service
Het Motto bij Joost Post luidt: ‘Uw wens is persoonlijk en alles is mogelijk’. Iedereen heeft zijn eigen wensen. En alle wensen kunnen gerealiseerd worden. Deze wensen worden na de intake in een totaal plan, bestaande uit een offerte en 3D, uitgewerkt door Mienke. De lijntjes zijn kort en bij vragen van klanten is Joost en/of Mienke altijd bereikbaar. Ze gaan op een transparante wijze te werk. Alle stappen van het proces, van sloop tot eindresultaat, worden door middel van 24 uur stories op social media gedeeld. Voor toekomstige klanten handig om een kijkje te nemen! Naast het maken, leveren zij ook alles. Van 3D ontwerp, sanitair onderdelen tot tegels aan toe. Bij Joost Post krijgen klanten het totale pakket, zodat ook de kwaliteit gegarandeerd is.

Trends
Het tweetal heeft al vele trends voorbij zien komen. De laatste tijd worden de tegels bijvoorbeeld steeds groter en exclusiever. Dit wordt vaak gecombineerd met kleine speelse tegels. Een andere trend in badkamer en sanitair wereld zijn de ingebouwde kranen. Vooral andere kleuren dan chroom zijn de laatste tijd gewild bij klanten. Ook de jaren 70 komen steeds vaker terug in het kiezen van ronde vormen en togen.

Werkwijze
Bij de start wordt als eerste alles afgeplakt, dan begint de sloop. Vervolgens wordt het leidingwerk in orde gemaakt. Hierna wordt alles getest en wordt er overgegaan op het aanleggen van de vloer. Een specialiteit is het verwerken van tegels in verstek. De tegels worden hierbij op 45 graden afgezaagd, zodat de tegels mooi tegen elkaar aanzitten en je niet met een profiel hoeft te werken. “We vinden het belangrijk om alles vanaf de basis op te bouwen. We willen het product goed neerzetten”, zegt Joost. “Zodat we ook een goede garantie kunnen geven op het werk”, vult Mienke aan. Indien nodig kan Joost Post ook zorgen voor een nooddouche, zodat men kan blijven douchen gedurende de werkzaamheden, die overigens gemiddeld maximaal drie weken in beslag nemen. “Het leukste is om dromen van mensen uit te laten komen”, zegt Mienke. Joost knikt instemmend. “Daar doen we het voor.”

Hou de socials in de gaten want er komt een leuke actie aan in verband met het jubileumjaar. Na de zomervakantie volgt er meer info.

Contactgegevens:
Dorsvloerwerk 371a
Bergschenhoek
Tel: 06-10253161

Instagram: www.instagram.com/joostpostvakman.
Facebook: www.facebook.com/joostpostvakman.

Uit de krant

Uit de krant