Foto: Facebook Heel Lansingerland Helpt
Foto: Facebook Heel Lansingerland Helpt

Hondje doodgereden, baasje zoekt doorrijder

Actueel 1.417 keer gelezen

Berkel en Rodenrijs - Dinsdagochtend 9 augustus rond 10.00 uur is een hondje aangereden aan de Oosterscheldestraat in Berkel en Rodenrijs. Het hondje was op slag dood. Het baasje is op zoek naar de automobilist van een zilveren of grijze Nissan. Dat valt te lezen op de Facebookpagina van Heel Lansingerland Helpt

“Mijn zus was gisterochtend samen met mijn neefje van 2 haar hondje Milo aan het uitlaten”, schrijft Tristan van der Lingen. Plotseling scheurde een automobilist met een bloedgang door de woonwijk en reed het hondje aan. “Deze persoon reed in een zilveren of grijze Nissan en had niet het fatsoen even te stoppen. De automobilist liet mijn zus en kind met een dode hond huilend achter.”

De familie hoopt dat iemand toevallig iets gezien of gehoord hebt. “Wellicht hangt er een ringbell aan de Oosterscheldestraat of heeft iemand een dashboardcamera”, aldus Tristan. “Of misschien herken jij jezelf in dit verhaal en wil je bij nader inzien alsnog contact opnemen. Wij horen het graag!” Eventuele betrokkenen kunnen ook een e-mail sturen naar onze redactie. 

Hondje Milo. (Foto: Facebook Heel Lansingerland Helpt)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant