Nog maar een paar weken en het is zo ver: de Ride for the Roses start en finisht in Lansingerland.
Nog maar een paar weken en het is zo ver: de Ride for the Roses start en finisht in Lansingerland.

Speciale avond voor vrijwilligers Ride for the Roses

Algemeen

Lansingerland - Nog een paar weken en dan rijden duizenden fietsers door Lansingerland en omgeving. Zondag 3 september is de dag van de Ride for the Roses, het grootste wielerpeloton van Nederland zet zich dan in voor de strijd tegen kanker. Royal Lemkes aan de Hollandweg in Bleiswijk is die dag het begin- en eindpunt van de bijzondere fietstocht.

Om dat evenement in goede banen te leiden zijn vele vrijwilligers nodig. Voor al die vrijwilligers is er dinsdag 22 augustus een bijeenkomst bij Royal Lemkes, de start- en finishlocatie van dit wielerevenement.

Burgemeester Pieter van de Stadt zal alle vrijwilligers welkom heten. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook het lokale doel van de Ride for the Roses bekendgemaakt. Daarnaast wordt gesproken op welke manier iedereen kan bijdragen aan een veilig verloop van het evenement. Zondag 3 september moet een onvergetelijke dag worden en daar dragen de vrijwilligers aan bij.

Er zijn nog steeds vrijwilligers nodig. Dus ook mensen die zich nog niet hebben aangemeld als vrijwilliger, maar toch hun steentje als vrijwilliger willen bijdragen aan dit bijzondere event in Lansingerland, zijn van harte welkom om de bijeenkomst mee te maken. De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 22 augustus om 19.30 uur bij Royal Lemkes, Hollandweg 8 in Bleiswijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

In 2026, het zogenoemde ravijnjaar, dreigen grote begrotingstekorten voor gemeenten, omdat ze minder geld van het Rijk krijgen.
D66 pleit voor burgerparticipatie over begroting ravijnjaar 2026 Algemeen 55 minuten geleden
Afbeelding
Leefbaar3B uit zorgen over politieaanwezigheid Algemeen 5 uur geleden
De burgemeester bracht een bezoek aan het zestigjarig huwelijkspaar. (Foto: John Hofman)
Echtpaar Stelpstra-van Loon zestig jaar getrouwd Algemeen 8 uur geleden
Het planten is professioneel uitgevoerd door medewerkers van het bedrijf Zoontjens boomprojecten.
Nieuwe treurbeuk op begraafplaats Smitshoek Algemeen 9 uur geleden
Vice-voorzitter René Lamens (links) bedankt Henny van den Bulk voor zijn financiële inzet voor de HVBR. (Foto: Erik van Dort)
Historische Vereniging Berkel en Rodenrijs blikt terug en kijkt vooruit Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Simon Fortuyn slaat vakkundig de eerste paal voor het nieuwbouwproject buiteNOM de grond in. (Foto: Arie van Driel)
Eerste paal nieuwbouwproject buiteNOM geslagen Algemeen 11 uur geleden

Uit de krant