Liefhebbers van de Indische en Indonesische keuken hebben er een nieuw adres bij in Berkel.
Liefhebbers van de Indische en Indonesische keuken hebben er een nieuw adres bij in Berkel.

Wie wordt het gezicht van Mama-San?

Algemeen 125 keer gelezen

VACATURE - Hebben de woorden rendang, sayur lodeh en gado-gado geen geheimen voor je? Weet je wat het woord ‘pedis’ betekent? Kun je mensen wegwijs maken in de heerlijke wereld van de Indonesische keuken? Dan is Mama-San beslist op zoek naar jou.

Deze nieuwe toko in Berkel en Rodenrijs is op zoek naar een vaste medewerker die het gezicht van de toko gaat worden. Heb je affiniteit met Indonesisch eten en weet je van aanpakken? Dan moet je zeker solliciteren.

De ideale medewerker is stressbestendig en flexibel, kan zelfstandig plannen, inventariseren en signaleren, en is klantvriendelijk en verzorgd. Ook moet hij of zij een jong team aan kunnen sturen, zelfstandig de winkel? openen en sluiten en de voorraden behren. Opscheppen van maaltijden hoort ook bij het werk, en daarom is hygiëne een must. Kennis van HACCP is een pré?.

De functie is in principe voor 24 à 32 uur per week, met eventueel ook een dag in het weekend. De werktijden zijn van 15:00 tot 21:00 uur, van dinsdag tot en met zondag.

Mama-San biedt een informele prettige werksfeer?, een goed salaris en een leuke job in een gezellig jong team. Interesse? Mail dan voor 31 juli 2017 je CV met pasfoto en motivatiebrief naar: contact@mama-san.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant