Dave Roelvink staat geboekt voor vrijdag 25 augustus voor festival Lansingerland XXL.
Dave Roelvink staat geboekt voor vrijdag 25 augustus voor festival Lansingerland XXL.

Gemeente boekt Dave Roelvink voor Lansingerland XXL

Algemeen 117 keer gelezen

Lansingerland - Het programma voor foodtruckfestival Lansingerland XXL begint aardig vorm te krijgen. Dave Roelvink -zoon van Dries, en Nederlands favoriete ‘bad boy’- komt vrijdag 25 augustus optreden.

De keuze voor Dave Roelvink op het door de gemeente georganiseerde festival is best opmerkelijk. Eerder deze week was er in Waalwijk een rel toen Dave Roelvink op een feest voor vrijwilligers was geboekt. Veel mensen daar vonden het ongepast om een artiest met een omstreden crimineel verleden op kosten van de belastingbetaler op te laten treden. Die show werd op het laatste moment afgeblazen na een storm van protest op social media.

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus viert Lansingerland haar tienjarig bestaan. In het Annie M.G. Schmidtpark staat een karavaan aan foodtrucks klaar om de inwendige mens te verleiden en te verwennen. Tegelijkertijd vindt de grote Zeepkistenrace plaats. En op een muziekpodium treden bands en acts op.

Rusty Nail, Jewelste, Corona’s, Funky Piano’s, Diaz & Bruno en Juicy, dat zijn alvast een paar andere namen die op komen treden. Lansingerland XXL duurt op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot middernacht, en op zondag van 13.00 tot 18.30 uur. Die dag is vooral bedoeld voor kinderen, en speciaal voor hen komen Dora en Diego twee shows geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant