Een deel van het team van Living-Fit.
Een deel van het team van Living-Fit.

Corona gehad? Nog niet fit? Living-Fit helpt!

Algemeen 167 keer gelezen

Bleiswijk - Heeft u corona gehad? Heeft u nog steeds last van vermoeidheid, slappe spieren of benauwdheid? Living-Fit uit Bleiswijk heeft een team voor u klaarstaan om u te helpen herstellen.

Wanneer u het coronavirus heeft gehad, kunt u nog lang daarna klachten ervaren. Het gaat dan om klachten als vermoeidheid, verminderde spierkracht, benauwdheid of een algeheel verlies van conditie. Deze klachten kunnen hinderlijk zijn tijdens werk, sport en spel of de huiselijke situatie en het kan deze activiteiten zelfs volledig onmogelijk maken. In sommige gevallen duurt het lang voordat iemand weer volledig terug kan keren in het werkveld of weer ieder dag naar school kan.

Benauwd en algemeen verlies van conditie? Living-Fit helpt!

De overheid heeft een tijdelijke steunmaatregel ingevoerd, waarmee het basispakket van de zorgverzekering wordt uitgebreid voor zes maanden, waarin een voormalig coronapatiënt vijftig behandelingen mag gebruiken om te revalideren. Wel geldt hierbij het eigen risico en u heeft een verwijzing van een huisarts of specialist nodig. De overheid heeft hierbij als voorwaarde gesteld dat cliënten open staan voor een anoniem onderzoek naar het effect van deze herstelzorg.

Op kracht komen
Bij Living-Fit kunt u komen trainen om weer op krachten te komen. Living-Fit biedt zowel krachttraining, als conditietraining aan en combineren dit, waar nodig, met ademhalingsoefeningen, massagetechnieken, acupunctuur, orthomoleculair therapie, ontspanningsoefeningen of medical taping. Ieder herstelprogramma wordt met u op maat gemaakt aan de hand van een intakegesprek. De trainingen zullen een op een plaatsvinden met een van de therapeuten. De therapeut begeleidt u in de oefeningen en monitort de hartslag en het zuurstofpercentage in het bloed. Zo wordt u professioneel begeleid naar uw herstel.

Over Living-Fit
Alle fysiotherapeuten van Living-Fit zijn opgenomen in het BIG register en in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupuntuur en de Nederlandse vereniging Musculoskeletale Shockwave Therapie.

Herkent u zich in de bovenstaande klachten en bent u benieuwd naar wat Living-Fit voor u kunt betekenen? Bel gerust naar 010-4163847 of mail naar info@living-fit.nl.

Uit de krant

Uit de krant