Jack ontvangt een cheque van 100.000 euro. (Foto's: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden)
Jack ontvangt een cheque van 100.000 euro. (Foto's: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden)

Inwoners Bergschenhoek winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Algemeen 468 keer gelezen

Bergschenhoek - Dat was lekker wakker worden voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2661 JS (Rottekade) in Bergschenhoek. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

De elf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 33.333 euro tot 233.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. Barry en Yvonne worden verrast met een cheque van 100.000 euro. Zij weten wel raad met hun geldprijs: “We kunnen onze kinderen nu helpen met hun studie. En we willen een e-bike!”

Ook Jack ontvangt een cheque van 100.000 euro. Hij reageert blij verrast: “We zijn aan het verbouwen dus deze prijs komt heel goed uit!” Koos en Willy spelen beiden mee met een lot. Zij ontvangen ieder een cheque van 33.333 euro: “We willen graag een nieuwe vloer en de auto inruilen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.


Vanaf 15 oktober wordt elke week de winnende postcode bekend gemaakt tijdens ‘The Masked Singer’ bij RTL 4. Het programma begint om 20.00 uur.

Uit de krant

Uit de krant