Kinderen luisteren aandachtig naar de voorlezende opa en oma.
Kinderen luisteren aandachtig naar de voorlezende opa en oma.

Opa’s en oma’s lezen voor bij kinderdagverblijf Okidoki

Actueel 458 keer gelezen

Bergschenhoek - Maandag 29 januari was een dag vol verrassingen bij kinderdagverblijf Okidoki. In de week van de Nationale Voorleesdagen zijn opa’s en oma’s door de kinderen warm onthaald bij Okidoki om te komen voorlezen in de peutergroep.

Na het voorlezen ging onze dansjuf Corina met de kinderen en opa’s en oma’s dansen in de hal. We speelden het verhaal van August de vos en Suus de eekhoorn uit naar aanleiding van het winnende prentenboek ‘Hoera, een verrassing’. Terwijl de muziek klonk, nam Juf Marian de kinderen mee in de rol van de rustige vos, die verrassingen spannend vindt. En dansjuf Corina speelde samen met peuters de drukke eekhoorn Suus, die op de muziek al dansend een verrassing klaar maakte voor de vos.

Nadat de vos overgehaald was om mee te gaan naar de verrassing. Bleek er voor de peuters, opa’s en oma’s ook een verrassing te zijn. Suus de eekhoorn had het voorbeeld gegeven. Er stond een heuse picknick klaar. Samen met de opa’s en oma’s nuttigden de peuters hun lunch met belegde boterhammen, rauwkost en thee op een kleedje in de hal. Met volle buikjes werden de opa’s en oma’s, tijdens het afsluitende lied, vrolijk uitgezwaaid. Een vraag blijft over: “Wanneer gaan we weer een verrassing maken?”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant