Meryem Dogan is trots op haar nieuwe Primeravestiging, die is verhuisd naar een nieuwe en aanzienlijk grotere locatie aan De Kruin 6.
Meryem Dogan is trots op haar nieuwe Primeravestiging, die is verhuisd naar een nieuwe en aanzienlijk grotere locatie aan De Kruin 6.

Primera Bergschenhoek opent op grotere locatie

Actueel 1.335 keer gelezen

Bergschenhoek - Zaterdag 20 januari is een spiksplinternieuwe Primera Bergschenhoek heropend. Meryem Dogan is trots op haar nieuwe Primeravestiging, die is verhuisd naar een nieuwe en aanzienlijk grotere locatie aan De Kruin 6 in het centrum van Bergschenhoek.

De huidige winkel aan de Dorpsstraat 21 opende in 2015 maar was al jaren te klein en werd daarom nu ingeruild voor een compleet nieuwe en veel grotere winkel. Van een krappe 65 m2 ging de Primera naar ruim 180 m2 dat vooral, naast het bekende assortiment, gebruikt zal worden voor onder andere een zeer ruim aanbod van cadeaus, nog meer keuze in Hallmark-wenskaarten, een uitgebreider aanbod boeken met natuurlijk de meest actuele toptitels en een zeer uitgebreid assortiment kantoorartikelen. De ruim opgezette winkel voldoet aan een grote behoefte. Dat blijkt wel, want veel mensen brachten sinds de opening op 20 januari al een bezoek aan deze mooie winkel.

Handige services

Primera heeft meer dan 540 aangesloten winkels. Naast de aandacht voor specialistische assortimenten, zoals tabak, kansspelen, wenskaarten en tijdschriften, richt Primera zich de afgelopen jaren ook steeds meer op handige services, zoals PostNL en pasfotoservice, een specialistisch aanbod cadeaukaarten en een assortiment cadeautjes van onder andere 100% Leuk, Topmodels, Decostar. Ook is Primera authorized reseller van Apple met een aanbod in originele iPhone-accessoires. Op de nieuwe locatie is ruimte genoeg om alles overzichtelijk te presenteren.

Spaarprogramma

Daarnaast heeft Primera een eigen interessant spaarprogramma. Met de Primera-spaarpas kan de consument sparen voor een gratis 1/5 Staatslot of waardebon ter waarde van drie euro en is ook iedere achtste Hallmark wenskaart gratis. Consumenten profiteren met de Primera spaarpas ook van extra voordeel en ontvangen persoonlijke aanbiedingen. Ter gelegenheid van de feestelijke heropening verscheen er een openingsfolder met daarin bonnen voor leuke en scherpe aanbiedingen en gratis producten. Deze ontvingen inwoners ook in de brievenbus. Mocht je de folder niet meer hebben, kom dan langs in de winkel om het assortiment te ervaren. De openingsaanbiedingen gelden ook daar. 

Het team ontvangt u graag in de nieuwe Primera aan De Kruin 6 in Bergschenhoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant