Lansingerland Live staat altijd garant voor een spektakel! (Foto: PR/archief)
Lansingerland Live staat altijd garant voor een spektakel! (Foto: PR/archief)

DI-RECT, Clouseau en Snelle op Lansingerland Live

Actueel 2.432 keer gelezen

Bergschenhoek – Op 7 en 8 juni 2024 keert Lansingerland Live voor de vijfde keer terug naar het Annie M.G. Schmidtpark. Ook deze editie pakt de organisatie groots uit met onder andere DI-RECT, Clouseau, Snelle, Paul Elstak en véél meer! 

DI-RECT sluit 2023 af met maar liefst drie eigen – volledig uitverkochte – shows in Ahoy en trappen het festivalseizoen van 2024 af in het Annie M.G. Schmidtpark tijdens Lansingerland Live. Al bijna 25 jaar gaan deze Haage rockers als vrienden door het leven en weten ze hit na hit te scoren op de Nederlandse radio. Met een gigantische discografie, meerdere tours en talloze optredens op verschillende festivals en evenementen, kun je niet meer om DI-RECT heen. “Deze band hoort thuis op de festivalpodia. Met hun vele hits en een steengoed, nieuw album is dit momenteel de lievelingsband van heel veel mensen”, aldus de organisatie. 

Godfather of Hardcore 

Dat Paul Elstak de 90’s/00’s avond afsluit, spreekt inmiddels voor zich. Paul heeft tot nu toe geen één editie gemist en mag volgens de organisatie ook in 2024 niet ontbreken. “Paul Elstak is dé held van Rotterdam en omstreken. Hij weet er altijd een goed feestje van te maken en daarom willen wij hem er ook dít jaar weer graag bij hebben!”, aldus de organisatie. 

Grootste huiskamerconcert van Nederland 

Het tweede weekend van juni verandert het park weer in het grootste huiskamerconcert van Nederland. Op vrijdag stappen bezoekers in een tijdmachine, terug naar de 90’s en 00’s. Paul Elstak, de Party Animals, Hermes House Band, Jody Bernal, Story of Boybands en The 90’s Are Back DJ Team zorgen deze avond voor een flink dosis nostalgie. Op zaterdag genieten bezoekers van de top aan Pop/Rock artiesten van Nederland. Niemand minder dan DI-RECT, Clouseau, Snelle, Nick Schilder, The Dirty Daddies en Quique vullen hier het dagprogramma. 

Toegangskaarten 

Op vrijdag 1 december gaan de kaarten voor Lansingerland Live om 12.00 uur in de verkoop via www.lansingerlandlive.nl/tickets. Er is al een pre-sale aan vooraf gegaan, die al snel was uitverkocht. De kaarten gaan in fases in de verkoop: de eerste kaarten zijn het voordeligst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant