EL JAKIM is een gedreven gospelkoor en bestaat uit zo’n 25 leden.
EL JAKIM is een gedreven gospelkoor en bestaat uit zo’n 25 leden.

Gospelkoor El Jakim in opendeurdienst dorpskerk

Actueel 286 keer gelezen

Bleiswijk - Zondag 19 november is er weer een Opendeurdienst in de PKN Dorpskerk in Bleiswijk. De dienst zal begeleid worden door het gospelkoor EL JAKIM uit Zevenhuizen onder leiding van dirigent Hans Buis, die tevens de begeleiding op piano voor zijn rekening neemt.

EL JAKIM is een gedreven gospelkoor en bestaat uit zo’n 25 leden die doormiddel van gospelmuziek het woord van God uitdragen. Met passie en plezier geeft ieder op zijn manier, middels zang, het geloof gestalte en het is heel aanstekelijk! Het thema van deze dienst is ‘Samen op weg’. De algehele leiding in deze dienst komt van ds. Marianne Bogaard uit Kralingen die een heldere uitleg over het gekozen thema zal geven. Iedereen is van harte welkom namens de gezamenlijke Evangelisatiecommissie. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie/thee. De organisatie kijkt er naar uit jullie te ontmoeten. 

Algemene informatie
De opendeurdienst is op zondag 19 november in de PKN Dorpskerk aan de Kerkstraat 4 in Bleiswijk. De kerk is open vanaf 18.30 uur. De dienst start om 19.00 uur. Kijk voor meer kerkinformatie op www.dorpskerkbleiswijk.nl en www.openhofbleiswijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant