Foto: Spa Media
Foto: Spa Media

Enorme schuiver op de N209

Actueel 1.876 keer gelezen

Lansingerland - Statistisch gezien was er opnieuw een ongeval te verwachten op de N209. Het gebeurt buitengewoon vaak op deze provinciale weg.

Ditmaal vond het plaats ter hoogte van Bergschenhoek. De details zijn nog niet bekend, maar er staat in ieder geval een voertuig op zijn zijkant. Hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig. 

Update 16.36 uur
“Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden, is niet bekend. De politie en brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen, omdat er vloeistoffen op het wegdek lagen, waarop de brandweer bluswater met poeder heeft gespoten”, zegt 112-fotograaf Olav Spa.

“De bestuurder kon zelfstandig uit zijn voertuig stappen en raakte niet gewond. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse maar kon al snel weer vertrekken”, weet hij.

“Als gevolg van het ongeval is er aanzienlijke verkeershinder ontstaan. Een gedeelte van de kruising is afgesloten, en het verkeer kan alleen richting Rotterdam of richting Bleiswijk afslaan. Het oversteken van de kruising is niet mogelijk”, aldus Olav Spa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant